szerda, január 21, 2015

97. Fejlemények



Eszti:

Reggel arra ébredtem, hogy minden tagom fáj, és valakik vakuznak a szemembe.

-Menjetek a francba!-Morogtam, és eltoltam magamtól az ébredező Rickyt. DaeHyun vigyorogva kattogtatta tovább Panni gépét.

-Olyan cukik vagytok együt...-Rebegtette a szempilláit Himchan, Zelo pedig mellette fetrengett a röhögéstől.

-Te!-Mutattam Himchanra.-Meghalsz!-Indultam el felé. Himchan abbahagyta a szempilla rezegtetést, Zelo meg félrenyelte a nyálát, és köhögni kezdett. Ricky pedig DaeHyunnal veszekedett. Már majdnem odaértem a rettegő fiúkhoz (egyébként tőlem nem kell félni, csak a színészi tehetség...), amikor kicsapódott az ajtó, és egy röhögő ChunJi lépett be. Az ajtófélfának támaszkodott, aztán akadozva a röhögéstől beszélni kezdett.

-YoungJae... az arcát mosta,... és belement a szappan... az orrába, és most... bu..buborékot fúj...az orrával!-Nyögte ki, aztán röhögve eldőlt a földön. Zelo, DaeHyun és Himchan megfeledkeztek mindenről, és rohantak a fürdőjükbe megnézni a szenzációt. Az idősebb közben a kezembe nyomta Panni gépét. Ricky álmos szemekkel nézett utánuk, aztán nyújtózkodott egy nagyot. Odaslattyogott hozzám, és még egyszer megölelt, aztán ő is kisurrant megnézni YoungJaet. Sóhajtva becsuktam az ajtót, és átöltöztem. Összefogtam a hajam, felkaptam Panni fényképezőgépét, kitöröltem a Himchan által csinált képeket, aztán a tesómék szobája felé indultam. A folyosón találkoztam Niellel, akitől kaptam egy jóreggelt ölelést (hogy minek arról fogalmam sincs), utána rohant tovább röhögni YoungJaen. Én a folyosó egyik végében "laktam", míg JR és Panni pont a másik végén. Találkoztam még JongGukkal, és CAPpal is, akik mentek rendet csinálni. Bekopogtam az ajtón, mire egy ideges JR tépte fel az ajtót. Ijedtemben három lépést hátráltam.

-Ja, csak te vagy az?-Kijjebb nyitotta az ajtót.-Gyere be, Panni a haját szárítja. Bocs ha megijesztettelek.

-Kire vártál ilyen képpel?-Léptem be a szobájukba.

-Ma reggel is "vizes küldetést" tartottak.-Túrt bele a hajába, eddig fel sem tűnt, hogy csöpög belőle a víz.-Azt hittem visszajönnek. Téged nem kaptak el?

-Szerencsére megúsztam. Csak fotósorozatot készítettek rólunk.-Vontam meg a vállam.-Ezt hoztam vissza.-Nyomtam a kezébe a gépet.-Himchan járt itt?

-Ja, meg L.Joe.-Fintorgott.

-Verd meg őket helyettem is. L.Joet nem kell annyira, őt jobban bírom.-JR nevetett, aztán kimentem a szobájukból.



JuJu:

2 nap múlva összecuccoltunk, és indultunk vissza Koreába. A sors azzal a szerencsétlenséggel áldott meg, hogy Ms.Ribanc mellé kellett ülnöm. MinHyun egy nappal előbb elment, mert az anyukája kórházba került. Felvettem a fejhallgatót, és zenét kezdtem hallgatni, amikor kirántotta a fél méteres műkörmeivel a zsinórt a telómból.

-Ez mire volt jó?-Néztem rá. Hátradobta a tökkkéletes haját, és cuppantott egyet a szájával.

-Idegesítő a zenéd.

-Nem annyira, mint te.

-HAH!-Fordult be a fal felé. Megjegyzem a zeném NEM hallatszhatott ki, mivel 1:nem hallgattam hangosan, 2:sohasem hallatszik ki. Aron felé néztem, aki pont minket figyelt, és egy bátorító mosolyt küldött felém, aztán visszafordult ChangJohoz, aki épp nagyban magyarázott neki valamit.-Hát nem édes!-Hallottam meg YoungAh hangját.-Olyan kis imádnivaló. Olyan jó a teste.-Áradozott.

-Mégis kicsoda?

-Aron baby, ki más?

-Leszállhatsz róla.-Morogtam.

-Nem mondhatod meg nekem, hogy mit csináljak.

-És miért is nem?

-Mert egy híres modell vagyok.-Fintorgott.-Nem is tudom miért állok szóba egy egyszerű senkivel.-Az utolsó szót meg sem hallottam.

-Én sem tudom.-Tettem újra a fejemre a fülhallgatót, és lehunytam a szemem, hogy úgy tűnjön, hogy alszok. A repülőút nagy része ezzel szerencsére elment. Már nem volt sok a leszállásig, amikor a drágalátos kisasszony rám öntötte a kávéját. Mondjuk csak a kezemre ment, de nagyon forró volt.

-Upsz.-Nyávogta, és elkezdte letörölgetni a szoknyájáról a kávéfoltot. Az ajkamba haraptam, hogy ne sikítsak föl. Aron pár másodpercen belül mellettem termett, és segített lemosni a kávét, aztán kikísért a mosdókhoz, ahol hideg vizet engedtünk a piros foltra. Egy puszit nyomott a kezemre, és a számra is.

-Minden oké?

-Hol a francban szedte fel ezt a nőszemélyt a haverod? El kéne beszélgetni vele a nőügyeiről! Egyébként miért nem vitte magával?

-Aznap este rákattant ChangJora a kis őfelsége, és nem volt hajlandó otthagyni.

-Most meg téged nézegetett.

-Tudom hogy jól nézek ki.-Villantott egy csábos mosolyt.

-Komolyan.-Sóhajtottam.-Hát nem édes? Olyan kis imádnivaló! Olyan jó a teste!-Utánoztam a nyávogós hangját.

-Ezt mondta rólam?-Fintorgott Aron, mire biccentettem.-Ne aggódj! Senki miatt nem hagynálak el!-Ölelt át. A mellkasának támasztottam a fejem, és beszívtam az illatát. Ettől kicsit megnyugodtam, úgyhogy visszamentünk az utasfülkébe. 10 perc múlva leszálltunk. Elbúcsúztunk a TEEN TOPosoktól, a BAPesektől, és a MYNAMEs srácoktól, meg a hozzájuk tartozó lányoktól, és indultunk haza.



Panni: /December elején/

-Ajjj!-Dőltem ki a kanapén.

-Mi van tündérkém?-Guggolt le mellém JR.

-Vagy esik az eső, vagy fagy, vagy fúj a szél, és állandóan olyan hideg van, hogy akár Tif is kettétörne a ház sarkánál.

-Szerintem ezért nem engedi ki Tifany a macskáját.-Kuncogott, aztán az arcomat kezdte simogatni.

-Rossz kedvem van.

-Azt vettem észre. Elmegyünk sétálni?

-Odafagyok az első lépésnél.-Morogtam.

-Naaa!-Hajolt közelebb hozzám.-Csak az én kedvemért!-Belenéztem a kiskutyaszemeibe, aztán megadtam magam.

-Oké, menjünk.-Felöltöztünk az időjárásnak megfelelően, aztán a belváros felé indultunk. Megnéztük a kirakatokat, beugrottunk Patiékhoz (nagyon megy az üzletük), megbeszéltük a következő csajos est időpontját, aztán sétáltunk még a Han mellett, utána pedig beültünk egy teaházba.

-Mit gondolsz a családokról?

-Milyen családokról?

-Mondjuk arról, ami neked lesz.

-De erről már beszélgettünk!-Kortyolrtam bele a forró, citromos-citrusos-mentás teámba.-És nem is egyszer.

-Oké...-Vakarta meg a tarkóját.

-Valami fontos dolog van, de nem tudod hogyan kezdj bele, igaz?

-Igen.-Sóhajtott. Az asztal alatt matatott valamivel, aztán átnyúlt az asztal felett, és megfogta a kezem.-Nem tudom hogy kezdjem el, vagy le kéne-e térdelnem, meg ilyenek...-Vakarta meg idegesen a tarkóját.-De nekem ez nagyon fontos, és szeretném, ha...

-JoungHyun.-Simogattam meg a kézfejét.-Nyugi!

-Ez nem olyan egyszerű! Ha nem úgy válaszolsz a kérdésemre, ahogy azt elképzeltem, akkor... Tuti darabokra hullok. Szóval...-Eddig kerülte a pillantásomat, de most mélyen a szemembe nézett.-Szeretném ha...-Nyelt egyet.-Ha te lennél...a...menyasszonyom.

-JR, ez...-A boldogságtól majdnem sírni kezdtem. Felemelte a másik kezét, és egy kis dobozkát nyújtott felém. Egy pillanatra elengedte a kezem, és kinyitotta a pici dobozkát, aztán kivett belőle egy gyűrűt, és felhúzta a bal kezem gyűrűsujjára.



-Leszel..?-Nézett fel rám, miközben az ajkát harapdálta.-Leszel a...?

-Igen.-Nyeltem le egy könnycseppet, miközben az ölébe ültem.-Ez a legeslegcsodálatosabb ajándék, amit valaha kaptam!-Suttogtam, miközben a könnyeim csorogtak le az arcomon. JR szorosan magához ölelt, és egy nagyot sóhajtott megkönnyebbülten.

-Köszönöm, hogy vagy nekem!-Suttogta a fülembe, aztán hosszasan megcsókolt. Boldog mosollyal váltunk el egymás ajkaitól, miközben még jobban az ölébe húzott.-Tetszik?-Kérdezte, mikor a bal kezemre néztem.

-Nagyon szép! Olyan mintha egy festmény lenne belekomponálva... Hol találtál ilyet?

-Titok.-Mosolyodott el, és egy puszit nyomott az arcomra.-De van még egy nagyon fontos dolog!-Suttogta, mire felé fordultam.

-Igen?

-A pledis megadta az engedélyt, így májusban összeházasodhatunk!-Nevetett fel.-Az még fél év, de május elsejétől már azt csinálhatunk amit akarunk. Megérte ennyit nyaggatni az igazgatót.-Meredt ki az ablakon, aztán rám nézett.-Ne sírj már!-Suttogta nevetve, és letörölte a könnyeimet.

-Könnyű azt mondani! Olyan boldog vagyok!-Csókoltam össze-vissza az arcát. Miután elapadtak a könnyeim kibontakoztam JR öleléséből, megittuk a maradék (elhűlt) teánkat, aztán hazafelé vettük az irányt.

-Holnap bejössz a forgatásra?-Kérdezte, mikor az ajtóban álltunk.

-Ne menj el!-Kértem, mire beljebb lépett, és becsukta maga után a lépcsőház ajtaját.

-Nem is terveztem elmenni. Ezek után valahogy mindig velem kell maradnod.-Ölelt át hátulról.

-Eddig is együtt voltunk szinte mindig.

-Csak a szinte-ével van bajom.-Suttogta, aztán felmentünk a lépcsőkön.

-Mikor kezdődik a forgatás?-Ültem le a kanapéra.

-11-kor, de előtte még ruhapróba, sminkelés, táncpróba, meg egyebek.

-Engem fél 11-re rendeltek be, a fotózás miatt. Mikorra kell odaérned?

-8-ra.

-Akkor megyek veled.-Ásítottam. Egy időre csendben maradtunk.

-Beszélnem kell még a szüleiddel.

-Hogy?-Néztem fel rá.

-Elrablom az egyik lányukat. Tőlük is engedélyt kell kérni erre, nem?

-Karácsonyra hazamegyünk, úgy volt, nem?

-Ez még mindig áll.

-Akkor nem kell problémáznod!-Simítottam meg a karját.-Egyébként is szeretnek téged is, és látják, hogy boldogok vagyunk együtt. Nem lesz semmi baj.

-Remélem igazad van…-Suttogta, és egy puszit nyomott a számra, aztán felkapott, és bevitt a hálószobámba. Betakargatott, adott még egy jóéjt puszit, aztán hallottam, ahogy megágyaz magának a kanapén, utána elaludtam.

szerda, január 14, 2015

96. Őszi nyaralás - part3


Pati:
Ebéd után kimentünk a tengerpartra, egy homokos partszakaszra. A nap szépen sütött, és találtunk a nagy parti fák alatt árnyékot. Leterítettük a pokrócokat, aztán levettük a pólót és a nadrágot, és fürdőruhában rohangáltunk a homokban. Először azt játszottuk hogy fiúk  a lányok ellen viszipisztollyal (így legalább napszúrást sem kaphattunk, mert állandóan vizesek voltunk), utána SoHeet annyira felbosszantotta DaeHyun hogy bekergette a vízbe. Pannit megfogta YoungJae és Zelo, és bedobták a vízbe. Utána pedig menekültek JR elől.
-De Yulu volt az!-Értetlenkedett az idősebb.
-Nem értitek meg??? A rózsaszín bikinis csaj az enyém!-Üvöltötte le a fejüket.
-Ja... Akkor ő Panni, ő pedig Yulu...-Mutogatott Zelo, aztán kitört belőle a röhögés.
-Ez király! Nekem is kell egy klón!-Vigyorgott YoungJae.
-Elég belőled egy is.-Szögezte le BaekHo mellettem, és miután YoungJae vészjóslóan közeledett felé rohanni kezdett. A végén ők is a vízben kötöttek ki.
Kakasviadalt, vagy mit is játszottunk, amikor valaki felül a másik nyakába, és 2 csapat van, és a felsőknek le kell lökniük egymást, vagy az alsóknak kell elesni. SeYong és Tifany lett a nyerő páros. Bár egész sokáig bent maradtunk BaekHoval, mégis L.Joe és Ricky legyőzött minket. Utána a lányokkal kidőltünk a pokrócokra aludni egy kicsit.
-Jössz?-Guggolt le mellém víztől csöpögve a drágám.
-Nem hagytál aludni.-Motyogtam, mire ő egy vizes puszit nyomott a nyakamra.
-ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!-Hallottam magunk mögött Himchan hangját. BaekHo felugrott, és a gyerek után kezdett rohanni.
-Azért ne öld meg!-Szóltam utánuk. Eni csak nevetett rajtam.
-Tetszik ez a hely.-Mosolygott.
-Ühüm. Klassz. Jó hogy eljöttünk ide.-Bólintottam. Eni is hasra feküdt, és beszélgetni kezdtünk. Eszti, MiRa és MinMi is csatlakozott, a többiek meg vagy elaludtak, vagy a vízben szenvedtek. YoungAh a kivétel (persze hogy ő), aki kifeküdt a déli, tűző napra, hogy süttesse az amúgy is barna bőrét.
-Talán négernek készül. De nem akarok gonoszkodni.-Suttogta MinMi.-Nagyon nem szinpi  a csaj.
-Hol a fenébe szedte fel MinHyun?-Kérdezte Eni. Erre mindenki megvonta a vállát. Eszti keserűen a szájába harapott.
-Egy fotózáson találkoztak. YoungAh meg azonnal letámadta.
-Ezt honnan tudod?
-Kihámoztam abból, amit tegnap este mondott, meg ma még ebéd előtt bejött a szobámba, és szerelmi tanácsadó-t játszott.
-Jól vagy?
-Túlélem. ChunJi szerencsére kiüldözte. Egyébként itt nincs szerelem. YoungAhnak a pénz számít, meg hogy bármit/bárkit megkaphat. Ennyi.
-Ez azért gáz.-Motyogta MinMi.-Neked egyébként milyen kapcsolatod van MinHyunnal?
-MinMi, ezt...-Haraptam az ajkamba. MinMinek leesett, és gyorsan bocsánatot kért.
-Nincs semmi. Egyébként több mint 3 évig voltunk együtt, aztán volt egy baleset, ami után kómába estem. Azalatt az idő alatt szedte fel az első csajt. Igazából azóta kerülöm.
-Nem ez volt az első?-Biccentett MiRa a sütkérező csaj felé.
-Nem. Ő már a 3. Ezt is csak onnan tudom, mert Panni mindenről értesít.
-Nagyon rosszul eshet, hogy elhozta.
-Hagyjuk a fenébe a szerelmi életemet, és koncentráljunk rátok! MiRa, ti hol ismerkedtetek meg?
-Még sulis korunkban. Akkoriban pincérnő voltam egy kajáldában, ahová JongGuk és néhány haverja mindig bejött. Kábé 3 hónap után szóbaelegyedtünk. A munkámról kérdezgetett, én meg az övéről. Akkor még csak gyakornokok voltak. Utána eltűnt egy jó időre. Aztán 4 hónap múlva megint rendszeresen járni kezdett arra a helyre. Elmondta, hogy a debütálási felhalytás volt, és jönni akart csak nem volt semmire sem ideje. Utána elkezdett megvárni a műszakom után, meghívott a koncertjeikre, és...hát itt vagyunk.
-Király! Én is voltam pincér, de senki nem csinált ilyet. Mondjuk az Tokióban volt.-Vonta meg a vállát Eszti, és MinMi felé fordult.-És ti?
-Az egyik album felvételénél találkoztunk. A munka miatt egyre többet lógtam együtt  a fiúkkal, főleg JongUppal. A projekt után azt hittem, hogy soha többé nem találkozunk, aztán egyszer csak felhívott, hogy van-e kedvem találkozni, és fagyizni egyet. Mivel munka után voltam belementem, aztán egyre többet találkoztunk, ha volt ideje bejött a stúdióba is. Aztán összejöttünk. Nemrég lettünk 1 évesek.
-Mit pletyiztek?-Csúszott be Eszti és MiRa közé ChunJi. Mindketten felkiáltottak, és odébbmentek.
-Ember! Megtörölközni?-Húzta fel a szemöldökét MiRa.
-Minek az? Dög meleg van. Kértek vizet?-Söpörte le a válláról Esztire a vízcseppeket.
-Héj! ChunJi hyun!
-Tessék!?-A fiú tekintete a napozó lányra vándorolt.-Szerintetek szénné ég? Jobban járnánk vele.
-Neked sem jön be?-Kérdezte MinMi. ChunJi megrázta a fejét, ezzel jól lefröcskölve minket.
-Reggel annyi vakolat volt rajta, mint aki MVt akar forgatni. Mondjuk jól lelocsoltuk, és rohadtul elfolyt neki, de akkor is ronda volt. Gusztustalanul ronda. Meg olyan ruhákban jár, mint aki AKT fotózásra akar menni.
-Mit észre nem vesztek!-Kuncogott Eni.
-Egyébként a legtöbbünk szerint a legnagyobb *****, akit valaha láttunk.
-Ezt honnan tudod?
-Nem csak ti szoktatok beszélgetni a fiúkról a hátunk mögött.-Támasztotta a fejét.
-YUUULUUU!!!-Visította Ricky és ráugrott a lány hátára. Nem tudom, hogy mitől (hideg víz, vagy hogy ráugrottak a hátára), de Eszti felsikított, mire a két fiú röhögésben tört ki.-Miről maradtam le?-Érdeklődött nagyra nyílt szemekkel, miközben az állát a barátnőnk vállának támasztotta.
-Nem sokról. Lányos beszélgetés volt.
-És ChunJi hyung mit keres itt?-Kuncogott.
-Az előbb jöttem ide!-Csattant fel, mire Ricky megcseppenve bújt Eszti mögé.
-Nyugi van. Te meg nem óhajtasz leszállni rólam?-Nézett hátra. Ricky megrázta a fejét, amitől újra vizesek lettünk.
-NÉZD MÁR!-Ordította valaki. Mire mindannyian arra fordultunk.
-Azok mit csinálnak?-Érdeklődtem, miközben ChangJot és SeYongot néztük, akik két hosszú úszós-akármivel csapkodták egymást, miközben zizegtek mellé.
-Star Wars-t játszanak.-Ült le mellénk CAP, mire Ricky lemászott Eszti hátáról, és mindannyian felültünk.
-Mit ne mondjak egész ügyesek.-Karolta át a barátnője vállát JongUp. MinMi ugyan ciccegett, hogy vizes, de a barátja nem nagyon foglalkozott vele.
-Ja.-Röhögött mellettem BaekHo, miközben nézte a műsort.
-SeYong-véder! Ne hagyd magad!-Üvöltötte DaeHyun, aztán ő is felkapott egy ilyen úszómicsodát, és odament zizegni hozzájuk.
-Te jó ég! Hogy kerültem ide?-Ült le a fejét fogva JunQ Hyong mellé, aki megértően paskolta meg a vállát.
-Na látod! Erre jók a gyereknevelési könyvek.-Ricky, Himchan, és L.Joe is csatlakozott a játékhoz. Aztán a végén "ChangJo-úk" (Luke) ledöfte SeYong-védert, aki elterült a homokban.
-ChangJo-úk, én vagyok az apád! Állj át a sötét oldalra!
-Miért SeYong-véder, apám?
-Mert ott kevesebb a villanyszámla!-Hörögte röhögve, aztán "meghalt". A gyerek hangosan felordított, aztán legyőzte a többieket is, és a játék véget ért.
-Hát ez fantasztikus volt.-Röhögött YoungJae, és felhúzta az állítólag több sebből vérző Himchant.
-És most jön az a rész...-Röhögött ChangJo-úk.-Hogy tapadnak rám a csajok.
-És miért is?-Húzta fel a szemöldökét Tifany.
-Mert megmentettem őket SeYong-védertől!-Tárta szét a karját, mire Ricky odaszaladt, és leterítette a homokba.
-ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉn nyertem!-Vihogott, mire ChangJo megpróbálta a földhöz csapni. Ebből az egészből egy jó kis bunyó alakult ki, persze közben majd' megfulladtak a nevetéstől. A halott SeYong-véred feltápászkodott, és hátba szúrta őket azzal az úszóakármivel, mire mindketten kipurcantak.
-Látod ChangJo véder! A sötét oldal erősebb!
-Jé, feltámadt a hulla-véder!-Röhögött InSoo, mire SeYong ütlegelni kezdte azzal az izével. A végén Tifany állította le őket.
-Meguntam.-Hallottuk YoungAh nyivákolós hangját.-MIIIN HYUUUN DRÁÁGÁÁM! Menjünk valahová!
-Ez miért nem égett szénné?-Morogta ChunJi.
-Egyébként nemsokára jön a dagály. Ideje indulnunk.-Állt fel Hyong. Összecsavartuk a pokrócokat, és elindultunk vissza a hotelhez. A fiúk azzal voltak elfoglalva, hogy egymás fejére húztak egy sapkát, amire alkoholos filccel felírták, hogy "I LOVE MY DUCK", és a tetejére ráerősítettek egy gumikacsát.

Eszti:
Miután átöltöztem a szobámban, és lementem a többiekhez az udvarra DaeHyun kitalálta, hogy menjünk el egy étterembe, mert éhes, és itt még nincs vacsora.
-Oké. Van egy térképem.-Ajánlkozott L.Joe, és elrohant. Nemsokára visszatért egy netről kinyomtatott várostérképpel, és a napszemüvegével.
-A többeknek nem kéne szólni?-Kérdezte Zelo, miközben felhúzta a cipőjét.
-Á, nem engednének el.-Legyintett Himchan. ChunJi rám pislogott, mire megvontam a vállam.
-Fedezzük fel a környéket!
-ZSÍR!-Ment előre YoungJae, aki közben megszerezte a térképet. Aztán elindultunk egy hosszú utcán, aztán lekanyarodtunk egy másikra.-Szerintem balra kell menünk.-Navigált YoungJae. Közelebb mentem hozzá, és megnéztem a papírt.
-Szerintem meg fordítsd meg a térképet.
-Á, úgy nem lesz izgi!-Legyintett. Mikor már harmadszorra lyukadtunk ki a semmi közepén, és DaeHyun már annyira nyafogott, hogy egészen Pekingig lehet hallani a hasa korgását, L.Joenak sikerült elszednie YoungJaetől a térképet, és egy háztömbnyire találtunk egy kajáldát.
-Na, látjátok! Én is ide értem volna ki!-Nyafogott YoungJae, de egy hatalmas pizzaszelettől megenyhült. Érdekes módon, miután bekajáltunk 10 perc sem kellett, hogy visszaérjünk a hotelhez.
-Hol a fenében jártatok?-Állt a kapuban csípőre tett kézzel JongGuk.Elég félelmetes volt, főleg így, hogy a haja szana-szét állt, és a lemenő nap hátulról világította meg...Huh.
-Ez a tied! Kössz, hogy utólag is elengedtél.-Nyomott a kezébe egy bödön sütit Ricky (amit Zelo hátizsákjából kotort elő, arra a célra, hogy a szobájukig elfogyassza), és egy ártatlan kisbaba fejet varázsolt magára, aztán beslisszolt a szobájába. Ugyan így a többiek is. Amit megvettünk, de nem tudtak megenni azt berakták Zelo hátizsákjába, amit közben lepasszoltak hozzám, mert nekem nem volt tele a minihűtőm kólával, meg ki tudja még mivel, és megkértek, hogy mindent rakjak el. Az egymásra pakolt pizzaszeletektől az összenyomódott sütikig. 
Vacsora után (amiből jól bezabáltak, az már kérdéses hogy nem pukkadtak ki annyi pizza után) bejött mind a kilenc jómadár hozzám, letelepedtek az ágyamra, és a földre, és követelték, hogy mondjak nekik esti mesét.
-Meg a fene! Meséljél magadnak!-Toltam odébb Zelot, hogy neki tudjak dőlni a falnak.
-Lééégycííííííííííí!!!-Nyafogott Ricky és kis manófejet vágott hozzá.
-Mesélj nekünk!-Nyafogott Zelo is.
-Nem vagytok ovisok.
-De, agyilag azok vagyunk.-Röhögött Himchan.
-Csak magadról beszélj.-Morogta ChangJo.-Egyébként miért nem akarsz nekünk mesélni?
- Nincs hangulatom.
-Mivel lehet megzsarolni?-Kérdezte DaeHyun L.Joetól.
-Talán csokival. De az sem mindig jön be.-Suttogta, mire DaeHyun vágott egy fintort.
-Mesélj nekünk LLLLLLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGYCCCÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!-Nyafogott Ricky.
-Addig fog nyafogni, amíg mesélni nem kezdesz.-Tisztázta a részleteket YoungJae.-És ezt veheted zsarolásnak is.
-Felfogtam.-Húztam a fejemre a pulcsim kapucniját, ugyanis idebent már nem volt annyira meleg a légkondícionálók miatt. És a nap is lement már egy ideje. Zelot valaki arrébblökte, aztán Ricky mászott be az intimszférámba.
-Valami szépet mesélj nekünk!-Vágott kiskutyapofit.-Kérlek szépen!
-Nincs kedvem.-Motyogtam, mire lebiggyesztette a száját.
-Csak valamit az életedből.-Nyafogott kitartóan.
-KHM! Megtennétek, hogy kimásztok egymás fejéből?-Hallottam Himchan hangját.-Mi is itt vagyunk. Ricky, nem most kell meghódítanod szíved szerelmét!-Röhögött. Ricky szeme kitágult, aztán zavartan eltűnt mellőlem.
-Bunkó paraszt vagy!-Morogta Himchannak, aztán összeszorított fogakkal leült a szőnyegre.
-Jó.-Adtam meg magam.-Egy mesélek. Mit szeretnétek hallani?
-Karácsonyit!-Vágta rá ChunJi.
-Pornót!-Ez Himchan volt, utána összepacsizott ChangJoval.
-Kajásat!-Lelkendezett DaeHyun.
-Valami aranyosat!-Nézett bociszemekkel Ricky.
-Legyen benne koktélparadicsom.-Kérte Zelo.
-Oké.-Állítottam le őket.-Akkor mesélek valami olyat, ami tényleg megtörtént, és velem.-Mindannyian abbahagyták a dumálást, és minden figyelmüket rám fordították.-Volt valaha egy lány. Középiskolába járt Japánban, de a szünetre hazautazott a szüleihez az ikertestvérével. Az otthoni barátnőik elhívták őket egy szép napon a parkba. A lányok ugyan olyan ruhát vettek fel, hogy ezzel szívassák meg a barátnőiket, akiket már nagyon régen nem láttak. A parkban leültek egy padra. Nemsokára megjelentek a barátnőik, és elkezdtek beszélgetni. Aztán valaki befogta a lány szemét, és amikor végre elengedték őt, hátranézett és nem akart hinni a szemének. Az az öt fiú állt ott, akiknek a koncertjén tomboltak a barátaikkal, akikről otthon ábrándozott. A barátnője jól leteremtette a fiúkat, utána pedig katonás sorba állította őket, és úgy viselkedett, mint egy parancsnok. Utána bemutatta őket, és persze szokáshoz híven összekeverve az ikreket. Miután nevetve bejelentették ki-kicsoda elindultak a fiúk házához. Ott játszottak, nevettek, beszélgettek. Az egyik ikernek fogadásból ott is kellett maradnia. A másikat az egyik fiú hazakísérte. Nagyon jóban lettek, az egész nyarat együtt töltötték. Aztán ősszel vissza kellett menniük Japánba, az iskolába. A fiú egyre többször kereste a lányt, habár egy országgal arrébb lakott. Aztán a szilvesztert is együtt töltötték, majd egy újabb nyári szünetet. Egyik nap, a lány testvére addig nyaggatta őt, amíg ki nem mentek a tengerpartra, ahol két fiú várt rájuk. Az egyik az egyik ikerre, a másik a másikra. A testvér, és a barátja elvonultak, így a lányék kettesben maradtak. A vizet rugdosta, és magában dühöngött, hogy mennyire utálja ilyenkor a tesóját. A fiú bevallotta neki, hogy szereti, utána megcsókolta. Utána szinte mindig együtt voltak. Közben a lány leérettségizett, és Párizsban kezdett tanulni. Tudta, hogy a fiú nem szereti a távkapcsolatokat, de sokszor beszéltek. Aztán a barátaik összeházasodtak az egyik nyáron, és megkérték a lányt, hogy tervezze meg az esküvőjüket, utána pedig a házukat. Mikor az ifjú pár beköltözött meghívták minden barátjukat, beleértve a lányt, és a fiút is. A buli estére volt meghirdetve, így a lányt a testvére elrángatta egy üzletbe, hogy addig se unatkozzanak. Sötétedett már, és késésben voltak, amikor elindultak a házhoz, így rövidíteniük kellett. A csendes utcán mentek, amikor megtámadták őket. A testvérét elkapták, és megkötözték. A lány megpróbált kiszabadulni, de őt leütötték. Amikor felébredt egy kórházban volt. Azt hitte a testvére meghalt, de legalább a fiú ott volt mellette. A testvére persze jól volt, így a lány is megnyugodhatott. Megismerkedett a megmentőikkel, akik hívták a rendőrséget, amikor meglátták a történteket. Nagyon jóban lett a fiúkkal. Még egy időre bent kellett maradnia a kórházban, aztán hazaengedték. A fiúnak éppen koncertje volt, így a lány a barátaihoz ment. Valamelyik nap a testvére felhívta, hogy a fiúval valami baj van. Amikor megtudta a dolgokat, a lány teljesen összetört, és magába zuhant. Mert a fiú megcsalta.-Nyeltem egyet, és megtöröltem a szemem.-A barátai valahogy kihúzták őt a slamasztikából, segítettek neki újra elkezdeni a dolgokat. Rengeteget tettek érte. Segítettek neki munkát találni, mindig felvidították... És segítettek, hogy elfelejtse a fiút.-Ricky odamászott hozzám, és átölelt. Letöröltem a könnycseppeket az arcomról, és belebújtam Ricky ölelésébe.
-Ez szomorú volt.-Suttogta Zelo.
-Menjünk aludni.-Motyogta L.Joe, majd ő is megölelt, aztán kiterelte a többieket a szobából. Egyedül Ricky és én maradtunk ott. Halkan sírtam, miközben ő a hátamat simogatta.
-Nem kellett volna ezt elmesélned.
-Jobb ez így. Valahogy könnyebb lettem.-Suttogtam.-Köszönöm, hogy rávettél.-Még ültünk ott egy darabig, aztán elaludtam.

szombat, január 10, 2015

95. Őszi nyaralás - part1


Jin:

-Van kedved nyaralni egyet?-Érdeklődött Ren, amikor belépett a szobámba. Sajna még mindig anyáéknál lakok. Igaz, hogy nem bírják a hangoskodást (szóval házibuli nuku), meg mindig tudniuk kell ha elmegyek valahová, és kb mikorra érek haza, és kikkel vagyok, de Rent elfogadják (sőt örülnek is neki, amitől én is boldog leszek). Így jelenleg felhőtlen a kapcsolatom a szüleimmel. Na szóval Ren leült az ágyamra, és onnan figyelte, ahogy elrakom a mappákat, és a próbababát tologattam, hogy elférjek, miközben ismertette a részleteket.-Igazából CAP találta ki, mert megunta az állandó esőzést, meg a hideget. Mahajangába mennek, tudod Madagaszkárra. Nem tudom miért pont oda, de nagyon lelkes, és minket is meghívott. Eszti már nagyjából leszervezte. Van kedved jönni?

-Őszi szünet van. Madagaszkáron meg egy csomó érdekes dolog, amiből a végén ruhát lehet faragni. Szerintem megyek. Kik jönnek még?

-A TEEN TOP, meg CAP barátnője, akkor megyünk mi, meg a lányok, és te, akkor jönnek valószínűleg SeYonggék, és JungGukék. Hogy a lányokat hozzák-e az még kérdéses. SoHee viszont tutira jön, mert nemsokára bejelentik az esküvő időpontját InSooval.

-Akkor ez azt jelenti, hogy minimum leszünk 28-an?

-Körübellül.

-Juj de jó! A nyáron úgysem volt közös nyaralás. Most meg már október van, és szerintem igaza van CAPnak, hogy megutálta az időjárást.

-Hát, igen. Három lehetőség van: vagy esik-hideg van-és fúj a szél, vagy csöpörög-hideg van-és fúj a szél, vagy pedig zuhog-hideg van-és fúj a szél. Nem valami változatos.-Leültem mellé, mire ő átfogta a derekam, és magához húzott.-Reméltem, hogy eljössz, mert mostanában keveset találkozunk.-Sóhalytotta.

-Te dolgozol állandóan!-Motyogtam megdorgálóan.

-Te pedig vagy az üzletben vagy, vagy elveszel a ruhák között.-Mondta mosolyogva, és egy puszit nyomott a homlokomra.

-Tényleg, mikor indulunk?

-A TEEN TOP holnap indul, kb 1 nap az út. A szállást már lefoglalták, valami tengerparti szállodában, asszem 40 főre. Aron beszélt L.Joeval tegnap. Pontos adatokat nem tudok, de több emberre számoltak, hátha más is akar jönni. Én úgy tudom, hogy 2-3-4-és 5 ágyas szobák vannak, de lehet kérni pótágyat is. Maneggerek, meg hivatalos személyek nem jönnek. A szabinkat már kivettük. Igazából tegnap akartalak megkérdezni, mert holnap után indulnánk, csak nem vetted fel a telefont, facebookon nem voltál fent, idejönni meg nem volt időnk, mert egész nap próbáltunk.

-Nem baj. Még elő kell rukkolnom vele anyáéknak, de szerintem elengednek.

-Egy próbát megér.-Lementünk a konyhába, ahol anya egy nagy öleléssel köszöntötte a "kisfiát" (mármint Rent), aztán végighallgatta az őszi-nyaralásos dolgot. A végén elengedett, de megígértette Rennel, hogy vigyázni fog rám.

-Ez csak természetes.-Anya mosolygott, aztán feltálalta a vacsorát.



---



JuJu: /3 nap múlva/
 A repülőút nagyon unalmas lett volna, ha nincs melletem Aron,  a MYNAME és a BAP. Fele úton Himchant szekálták egy csillámpónival (valószínűleg Hannitól lehet, aki hazautazott Magyarországra  a szünetre), meg a stewardes csajjal (ugyan jöjjön már össze vele), utána pedig vicceket meséltek egymásnak. Mikor leszálltunk Antananarivo-ban már fájt az oldalunk a nevetéstől.

-Ez az a kimondhatatlan nevű hely?-Érdeklődött SeYong, amikor kisétáltunk a kisbuszokhoz a parkolóba.

-Ó, Antananananarivóóóóóó!-Kezdett el énekelni DaeHyun, de JunQ egy akkorát vágott a vállára, hogy azonnal elhallgatott. Pedig kíváncsi lettem volna a folytatására. A 28 ember bezsúfolódott 3, 10 személyes kisbuszba, aztán Mahajanga felé vettük az irányt. Bandák szerint szálltunk be a buszokba (NU'EST+mi, MYNAME+Tifanyék, és a BAP+JongUp és JongGuk barátnője). JR és Panni elaludtak egymás vállán (nagyon cukik együtt!!), Ren és Jin valamiről nagyon beszélgettek, Aron és BaekHo Pati notebookján nyomtak valamilyen öldöklős játékot, MinHyun és egy plázacicának kinéző csaj (JoungAh, alapból unszinpi, gőzöm sincs hol szedte fel) valami magazint olvasgattak, mi pedig Patival az élet nagy dolgairól (pl: körömlakk, hajzselé, tökéletes smink, ruhák, cipők) beszélgettünk. A busz vezetője egy bronzbőrű, öltönyös, napszemüveges pasas volt, aki headsetten beszélgetett valami érthetetlen hablatyolós nyelven. Már késő délután volt, mire odaértünk a szállásra. Panni beszélt a pult mögött ülő nénikével, aztán megkaptuk a szobakulcsokat. Nem valami nagy szálloda, így kb a 3/4ét elfoglaltuk. Furcsa volt, hogy senki nem jött üdvözölni minket, így megkértem Aront, hogy csörgesse meg valamelyik TEEN TOPost.

-Szió!-Hallottam Eszti hangját.

-Szasz! Hol vagytok? Mert közben megjöttünk?

-Oh, akkor szólok a srácoknak, hogy pakoljanak össze, és megyünk. Kb fél óra, amíg kirángatom őket a vízből. Addig menjetek, és fedezzétek fel az udvart. A szobákkal minden rendben volt?

-Aha. Egész nagyok.

-Akkor szió!

-Szasz!-Aron megvonta a vállát, aztán behajította a táskáit, meg az enyémeket is a szobába. Átöltöztünk, a ruha alá felvettünk egy fürdőfelszerelést is, aztán beszólt a mellettünk lévő szobába, hogy lementünk az udvarra. MiRa (JongGuk barátnője) biccentett, hogy csak menjünk. Miután kiértünk a kikövezett udvarra felfedeztünk egy homokos focipályát, egy röpipályát, kosárpályát, és egy hatalmas medencét. A medencénél jártunk, amikor az udvar másik feléről hatalmas üvöltés hallatszott, aztán röhögés, végül valaki meglökött, és beestem a medencébe. Amikor kiköptem, és letöröltem az arcomról a vizet feltárult előttem a TEEN TOP, és Eszti, akit éppen megfogtak, hogy bedobják mellém. Minden ellenkezése ellenére nagy csobbanással mellettem landolt.

-Szia!-Evezett oda hozzám, aztán megöleltük egymást.

-Jó újra látni. Merre voltatok?

-A parton. Jó ez a hely. Homokos a part, és vannak kagylók, meg hatalmas fák.

-VIGYÁÁÁÁZZAT!!!-Ordította L.Joe, és egy bombával bevetődött mellénk, utána Ricky, és ChunJi is beugrott. CAP leült, valószínűleg, a barátnője mellé, de nemsokára őket is Niel nagy buzgón belökte, aztán a lányt elvonszolta CAPtől, aki ChangJoval hadakozott valamiért. Nemsokára Aron úszott oda hozzánk, és megölelte Esztit, és összepacsizott ChunJival, utána lenyomta a víz alá. Kedves köszöntés.

-Ezek elvannak.-Motyogta Eszti, miközben felült a párkányra.

-Azt látom.-Ültem le én is, és kicsavartam  a pólómból a vizet. CAP barátnője is odajött mellénk, és miután kicsavarta a hajából a vizet bemutatkozott.

-Jin Sang vagyok, de csak JiSa.

-Én Jung Jun vagyok.-Biccentettem.-JuJu.

-Te jöttél ööö...-Nézett végig a medencén, ahol egyre többen kezdtek ugrálni. Megérkeztek a többiek is.-Na jó, én így a TEEN TOPon kívűl senkit nem ismerek fel.

-Aron is itt van valahol.

-Esztííí!-Visította mögöttünk Panni, aztán a tesója hátára vetette magát, és mindketten beestek a medencébe. Miután feljöttek a felszínre, kihúztuk őket a partara. Megölelték egymást, és miután kiörömködték magukat Panni bemutatkozott JiSának, aki csak a fejét kapkodta az ikrek között.

-Nem bej, ha néha összekeverlek majd benneteket? Az ikres dolgokban sohasem voltam a toppon.

-Á, szerintem már megszokták.-Legyintettem, aztán egy nagyot sikítottam, amikor Aron a lábamnál fogva berántott maga mellé a vízbe.-Hülye, hülye, hülye!-Ütögettem a vállát, miközben ő szakadt a nevetéstől.

-Olyan cuki vagy, amikor mérges vagy.-Vigyorgott, aztán letörölte az arcomról a valószínűleg totálisan szétfolyt sminket. Aztán magához húzott, és hosszan megcsókolt. Hallottam, ahogy a többiek 'ÚÚÚÚ'-znak.

-Héj! Itt kiskorúak is vannak!

-Menj a francba Himchan!

-Nem hozzád beszéltem Zelo!

-Én azt hittem rólad van szó. Ha nem bírod nézni, akkor fordulj el!-Hallottam Eszti hangját. Utána valaki felemelt, és elkezdett ráncigálni. Aron elengedett, és lenyomta a víz alá GunWoot, aki erre elengedett.

-Meg ne próbáld elvenni tőlem!-Sziszegte, amikor a gyerek végre kapott levegőt, aztán újra a víz alá nyomta.



Panni:

JR odaült mellénk, és nézte a jelenetet. AhRin csak legyintett egyet, amikor látta, hogy a barátját nyomkodják a víz alá.

-Ő kezdte, megérdemli.-Mikor Aron harmadszorra is lenyomta a víz alá GunWoot csak akkor szólt rájuk.-Azért ne fojtsad meg!-Aron elengedte a gyereket, aki odaúszott hozzánk, aztán kiült a partra. Körbenéztem, és láttam, hogy a többiek is párokba rendeződtek, kivéve ugye a szinglik táborát. ChangJo, Zelo, Himchan, ChunJi, Ricky, Niel, YoungJae, DaeHyun, és L.Joe (aki elvileg nemrég lett egyedülálló) Esztit nyaggatták valami baromsággal, aztán belökték a medencébe. Kezdett lemenni a Nap, és a rózsaszínes fény bevilágította az eget, és a felhők előtte gyönyörűek voltak. JR vállára hajtottam a fejem, és úgy néztem a naplementét. JiSa mellé leült CAP, és elmélyülten smároltak (ahogy a párocskák nagy része).

-Hagyj már békén!-Hallottam Eszti hangját. JR a válla fölött hátrapillantott, aztán kuncogott egyet.

-Széttépik a húgodat.

-Melyik az?

-Himchan, DaeHyun, Niel és Ricky.-Nemsokára Himchan a vízben loccsant, DaeHyunnal együtt, Eszti, Ricky és Niel pedig leültek a napágyakra és onnan nézték a sötétedő eget. Miután besötétedett elkezdtük kifacsarni a ruhánkból a vizet.

-BOLDOG KARÁCSONYT YULU!-Üvöltötte valaki, mire kitört az általános röhögés.

-Melyik volt ez?

-YoungJaet már úgy sem éred utol.-Legyintett JunQ, és a cipőjével a kezében befelé indult. Eszti még kergette egy kicsit a fiúkat, aztán valamikor ők is feljöttek. JR elment egy másik szobába videójátékozni, meg fiús dolgokról beszélgetni, mi lányok pedig összegyűltünk JuJuék szobájában.

-Holnap lesz a hónap második péntekje, de  nem lesz időnk beszélgetni, ezért tegyük meg most.-Kezdte Pati.

-Kezdjük úgy hogy az ikrek elülnek egymás mellől, aztán mindenki bemutatkozik, és mond pár dolgot magáról.-Eszti felállt, és átült a falhoz.

-Pati vagyok, BaekHo a férjem, jelenleg divattervezőként dolgozok. Mi kell még?

-Szerintem ennyi elég. Kövi.

-Hyong vagyok, tanítónéni, szeretem a gyerekeket, és JunQ-t.

-Jin vagyok. Szintén divattervező, és Ren barátnője.

-JuJu, sminkes, és amint láthattátok Aron a lovagom.

-YoungAh vagyok, topmodell. És MinHyun a pasim.- "pasim"? Ez olyan, mint ha a kutyájáról beszélne. Vagy inkább valami olyan állatról, amit utál.

-Eni vagyok, fodrász, és ChaeJinnel járok.

-Eszti, Yulia, Yuli, vagy Yulu. Bár szerintem nemsokára mindenféle névre fogok hallgatni. Most tolmácsként dolgozok, és nincs kedvem felsorolni miket csináltam eddig, szóval ne kérjétek. És jelenleg én vagyok a lányok közül az egyedüli szingli.

-JiSa vagyok, újságíró, és MinSoo barátnője.

-MiRa vagyok, JongGuk 'kiscicája', és ovónéni.

-Tifany, SeYong a barátom, és háttértáncos vagyok.

-AhRin, jelenleg táncolok, és GunWoo az én drágám.

-SoHee vagyok, InSooval jegyesek vagyunk, és operatőrként dolgozok.

-MinMi vagyok, JongUp barátnője, és hangmérnök.

-Panni vagyok, Eszti klónja-egyébként ő összeköti a haját, én meg nem-, fotózok, és JR a hercegem.

-Akkor ezzel meg is lennénk. Kivel mi történt az utóbbi időben?-Érdeklődött Pati. Hyong a dilis kisgyerekekről mesélt, Jin az új terveiről, JiSa rákérdezett a sminkelés rejtelmeire JuJunál, így szétpakoltuk a sminkes cuccait. Utána YoungAh ecsetelte a kapcsolatát MinHyunnal (Eszti majdnem elsírta magát, de végül sikerült megőriznie a hidegvérét), utána Eni mesélte el azt a borzalmat, hogy ChaeJin haját lilára akarják festeni. JiSa mesélt nekünk a munkájáról, MiRa és Hyong megtárgyalták a kisgyerekek rejtelmeit, Tifany egy forgatásról mesélt, ahol véletlenül ledöntötték az egész díszletet, AhRin is ott volt, így kiegészítették egymás történetét, aztán SoHee is elmondta azokat a részleteket, amik bekerülnek majd a klippbe, MinMi elmagyarázta hogyan kell a hangokkal babrálni, én pedig meséltem a fotózás sokoldalúságról, és szépségéről. Hajnali 4 körül járt már az idő, amikor Esztire került volna a sor, de akkor berontottak a fiúk, és 'elraboltak' minket. JR az ölébe kapott, és átvitt a saját szobánkba. Aztán fáradtan eldőlt mellettem.

-Aludj jól!-Suttogtam, és lekapcsoltam a lámpát.

-Gyere ide!-Közelebb csúsztam hozzá, és hagytam, hogy az arcomat, és a nyakamat puszikkal és apró csókokkal halmozza el.



Eszti:

-Melyik barom találta ezt ki?-Támasztottam meg magam az ajtófélfán, amikor be akartak ráncigálni a szobájukba.

-SeYong. De mindannyian támogattuk.-Vigyorgott ChangJo, és lefeszegette az ujjaimat az ajtókeretről, aztán belökött, egyenesen ChunJi karjaiba. Aztán HimChan becsapta az ajtót, és ráfordította a kulcsot, amit utána a zsebébe rakott.

-És most megnézünk egy horrort.-Jelentette be L.Joe.

-Ezért rángattatok ide?-Egymásra néztek, aztán megrázták mindannyian a fejüket. Utána Himchan hevesen bólogatni kezdett, mire a többiek is utánozták a mozdulatot, aztán vigyorogva eltoltak az egyik ágyig, ami elé már szépen bekészítve ott állt minden: jó nagy adag popkornok, kólák, chips, egy rakat DVD, meg egy hatalmas képernyő.

-Igazából azért kellesz...-Ült le mellém Zelo.-Hogy valaki sikítozzon, mert anélkül unalmas.

-De én nem bírom a horrort!

-Miért?-Érdeklődött DaeHyun.

-Csak ilyesztegetnek, általában ronda a díszlet, és a kosztüm, mindenki sikítozik, és folyik a művér. És mellesleg idegesítő.

-Pont ez a lényeg.-Vett az ölébe egy kukoricát ChangJo, aztán Himchan bekapcsolta az általuk "legkirályabbnak" tartott filmet, és nézni kezdtük. Közben eltöprengtem azon, vajon a maszkosnak mennyi dolga lehetett egy-egy jelenet miatt. Ugyanis elég macerás dolog lehet ilyen ronda ábrázatokat festeni valakinek (én már próbáltam, és Panni nem lett ijesztőbb mint egy ötéves, aki egy sikoly-maszkot vett fel). Majd kitárgyalom ezt a témát JuJuval. Zelo megbökte az oldalam, mire kiléptem a fantáziámból, és rá néztem.

-Itt vagy?-Suttogta, mire a fiúk lepisszegték.

-Nem teljesen.-L.Joe oldalba lökött, hogy maradjak már csendben, mire én visszalöktem. Erre ő ráborult ChunJira, aki majdnem kiborította a kóláját.

-Bazd...

-SSSSSSSSSSSSSS!!!!-Folytották belé a káromkodást. Így hát csendben maradtunk, és nyugton. A film végéig elemeztem a díszleteket, meg egy csomó jelmezt, és próbáltam elvonni a figyelmem az állandóan sikítozó, és "haldokló/megölt" szinészek látványától. Mit ne mondjak rengeteg művért elhasználtak a forgatáson. És a színészek is jók voltak. A vége felé már kezdtem unni, és éreztem, ahogy az egész napos jövés-menés a parton, meg a beszélgetőparty megtette a hatását, és mindjárt lecsukódnak a szemeim. Nemsokára egy orbitális visítással vége lett a horrornak, és ChangJo kikapcsolta.

-Most már mehetek?-Érdeklődtem.

-Te ki akarsz menni a sötétben a folyosóra?-Kerekedett el YoungJae.-Ezek után?

-Lehet, hogy te azt figyelted, hogy egy szőke csajt egy láncfűrésszel vágnak keresztbe...

-Nem szőke volt, hanem szőkésbarna, és nagyon állat volt.-Javított ki Himchan.

-Tökmindegy.

-Akkor te mire figyelsz ilyenkor?

-Csak elgondolkodtam azon, hogy hány ezer liter művért használtak a forgatáson, és egyéb apróságok. Bár a díszlet elég gagyi volt.

-Te komolyan erre figyelsz?-Esett le Niel álla.

-Te, ez a női agy. Amit soha nem fogunk megérteni.-Motyogta ChunJi, aztán az ajtó felé nézett.

-Szerintem ne várj arra, hogy átkísérjünk a szobádba. Nincs kedvem a sarkon felbukkanó gyilkos kései közé szaladni.-Mondta YoungJae.

-Csak nem betojtál?

-Khm! Szeretnék végre eljutni a szobámig.

-És mi akadályoz meg ebben?

-Hogy voltatok annyira észlények, hogy bezártátok az ajtót, így amíg nem kapom meg a kulcsot, addig nem tudok lelépni innen.

-Ja, oké.-Turkált a zsebeiben Himchan, aztán felém nyújtotta a kulcsot. Kivettem a kezéből, feltápászkodtam, és az ajtó felé indultam.

-Várj, várj, várj! És mi lesz a jóéjt puszimmal?-Ugrott fel Ricky, ami miatt lefejelte Zelo állát. Mindketten nyöszörögtek, aztán felém indultak mind a kilencen.

-Jóéjt ChangJo.

-Jóéjt Ricky. Aludj jól.

-Jóéjt Zelo. Megtennéd, hogy lehajolsz? Majd hozok létrát kövinek.

-Jóéjt DaeHyun. Remélem nem fájdul meg a hasad a sok kajától.

-Jóéjt L.Joe.

-Jóéjt Himchan.

-Jóéjt YoungJae. Elalvás előtt gondolj valami szép dologra, akkor nem fogsz rosszat álmodni.

-Jóéjt Niel.
-Jóéjt ChunJi.-Ismételgettem a szöveget, már-már gépiesen.-Majd reggel, vagyis inkább ha felkeltetek takarítsátok fel a sok szemetet. Aludjatok jól!-Nyitottam ki az ajtót, aztán kiléptem a sötétségbe, és átmentem a saját szobámba. Lezuhanyoztam, aztán bedőltem az ágyamba, és elaludtam. Olyan mélyen, hogy ha akartam se tudtam volna rosszakat álmodni a film miatt.

94. Őszi nyaralás - part2


Pati:

BaekHo hangjára ébredtem, és ajtócsapódásra. Kómásan ültem fel az ágyban, aztán a férjemre néztem.

-Mi történt?

-Ezek a barmok mindenkit felvernek. Halkabban nem is lehetne lemenni az udvarra.-Morogja, miközben visszabújik mellém.

-Nyugodj meg édesem!-Simogattam meg az arcát, mire ő magához rántott, és szenvedélyes smárolásba kezdtünk. Mikor már mindketten alig kaptunk levegőt a hátamra feküdtem, és élveztem, ahogy a nyakamat puszilgatja, miközben a kezével a hasamat simogatja.-Egyébként mennyi az idő?

-Fél dél van.-Kuncogott a fülembe, aztán folytatta amit addig csinált.

-Fel kéne kelni.-Húztam fel a lábam, mire BaekHo visszanyomta a matracra.

-Nyaralunk cicám. Ilyenkor nem kell felkelni.-Motyogta, és a dekoltázsomat vette kezekésbe.

-ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉBRESZTŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!!! HASATOKRAAAAAAAAAA SÜT A NAAAAAAAAAAAP!!!!!-Ordította valamelyik idióta a folyosón, aztán minden szobába kopogás nélkül berontottak. Hozzánk is. Szegény Rickyt BaekHo egy nagy pofonnal jutalmazta, aztán kilökte a gyereket vissza a folyosóra, és bezárta az ajtót.

-Idióta.-Szögezte le, és visszamászott mellém.



JuJu:

Aron majdnem leesett az ágyról, amikor valaki berontott, és felkapcsolta a lámpát (amúgy a nap is fel volt már kapcsolva, de mindegy).

-Húzzá' már kifelé! Agybajt kapok tőletek!-Ordított Nielre, aztán becsapta az ajtót.-Ekkora barmokat komolyan mondom! Még csak dél van! Mi a fenének keljek fel? Idióta, húgyagyú, eszetlen, barom, űrlény-moszatok!-Ezen a káromkodáson nevetnem kellett, mire Aron is megenyhült, és lekapcsolta a lámpát, aztán visszamászott a takaró alá.



Jin:

Ren átkarolt, és nyugodtan szuszogott mellettem, amikor becsörtettek a szobába, és plüssökkel kezdtek hajigálni minket.

-ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉBRESZTŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!!! HASATOKRAAAAAAAAAA SÜT A NAAAAAAAAAAAP!!!!!-Hallottam a folyosóról. Ren morgott valamit a nem létező bajsza alatt, aztán fejbe dobta L.Joet, aki a rumliért volt felelős.

-Menj a ************************************************ Byunnie!-Azzal kizárta a gyereket, és össze szedte a plüssöket. Kicsit ideges volt.



Panni:

 -ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉBRESZTŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!!! HASATOKRAAAAAAAAAA SÜT A NAAAAAAAAAAAP!!!!!-Aztán valaki lehúzta rólam a takarót. Ijedten ültem fel, és szembetaláltam magam egy vigyorgó Himchannal. Akkorát sikítottam, hogy szerintem JRnek beszakadt a dobhártyája. Felugrott, és megfogta a grabancánál Himchant, és húzta maga után a folyosóra, ahol a gyerek kapott egy nagy pofont utána pedig JR jól a falhoz vágta. Miután elvégezte a műveletet becsapta maga után az ajtót, felvette a földről a takarót, és idegesen végigmért.

-Jól vagy?-Ült le mellém.

-Igen, csak megijedtem.-Az ölelésébe zárt, ahol lenyugodott a pulzusom, és valószínűleg el is aludtam.



Tifany:

SeYonggal éppen csókcsatát vívtunk, amikor hallottuk az üvöltést a folyosón, és kicsapta az ajtót DaeHyun.

-Ha nem jöttök megeszem az ebédeteket!!!!-Röhögött, aztán meglátta, hogy eddig mivel voltunk elfoglalva, és kitört belőle a röhögés. A földön fetrengve fogta a hasát. Amikor csökkent a röhögő-rohama SeYong felhúzta a szemöldökét, és úgy bámult rá.

-Mi van?

-Mi ez az egész?

-Ja, csak mindenkit fel ébresztünk. A déli küldetés.-Vigyorgott. SeYong nyomott egy puszit az arcomra, aztán kiugrott mellőlem felkapott egy farmert meg egy pólót, aztán felhúzta a földről DaeHyunt.

-Akkor csatlakozok.-És üvöltve kirohant a szobából. Én meg csak értetlenül bámultam utána, aztán megvontam a vállam.

-Hát, édes, én mindig is így, ilyennek szerettelek.



AhRin:

Nagyban aludtam, amikor Zelo kicsapta az ajtót.

-LÁZADÁÁÁS!!!-Röhögött, aztán megfogta a csuklómat, és elkezdett kiráncigálni az ágyból.

-Engedd már el!-Üvöltött rá GunWoo, mire Zelo megszeppenve kislisszolt a szobából.

-A kövi jobb lesz.-Motyogta, és ment tovább.

-Ez érdekes volt.-Szögezte le a barátom, aztán visszaesett a párnára.



SoHee:

-ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉBRESZTŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!!! HASATOKRAAAAAAAAAA SÜT A NAAAAAAAAAAAP!!!!!

-Mi a franc ez?-Morogta InSoo, és felült. A következő másodpercben YoungJae Lépett be, és viszipisztollyal lőni kezdett minket. InSoo felpattant, és ráugrott a röhögő gyerekre, így mindketten a földön landoltak. InSoo kicsavarta a kezéből a pisztolyt, és YoungJae képébe fröcskölte a maradék vizet.

-Mit művelsz itt?-Állt meg az ajtóban SeYong röhögve, aztán leszedte InSoot YoungJaeről, és mindketten kislisszoltak.

-Azt hittem ez jó ötlet.-Hallottuk még a fiatalabb hangját, aztán InSoo becsukta az ajtót, és lehúzta magáról az átázott fehér trikót, amiben aludni szokott, és kicsavarta belőle a vizet.



Hyong:

-Mit olvasol?-Ült le mellém JunQ.-Nevelési tanácsadós könyv? Hyong, könyörgök! Szünet van! Felejtsd már el az idióta elsősöket!

-De ez érdekes.-Tiltakoztam.

-ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉBRESZTŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!!! HASATOKRAAAAAAAAAA SÜT A NAAAAAAAAAAAP!!!!!

-És a barátaidnál is lehetne hasznukat venni.-Sóhalytottam.

-Dél van.-Nézett az órára, pont akor, amikor Zelo berontott.

-Ne már!-Kezdett el nyafogni a maknae.-Mi ez már? Nekem ma semmi sem sikerül! Nem igaz! Miért keltetek már fel?

-Jó reggelt. Hogy aludtál?-Érdeklődtem.

-Szarul.-Jött a válasz, de a gyerek már a folyosón volt.



Eni:

Amikor én felébredtem ChaeJin még aludt. Bár már nem sokáig. A folyosóról érkező hangzavar mindent elárult. Hallottam olyat, hogy "LÁZADÁS" "ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉBRESZTŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!!! HASATOKRAAAAAAAAAA SÜT A NAAAAAAAAAAAP!!!!!", sokszor elég trágár szavakat, és ajtócsapkodást. Így odaálltam az ajtó mellé, és vártam. Nem hagyom, hogy felébresszék ChaeJint. Talán az időeltolódás oka, de nem aludt valami jól.

-EMBEREK! ÉBRESZTŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!-Ordította valaki, aztán megmozdult a kilincs, és nyílni kezdett az ajtó. Én meg jól pofon vágtam az éppen belépő ChangJot. Vagyis inkább mellkason, mert az arcáig nem értem fel. A fiú döbbenten nézett rám, mire hátrébb toltam, és becsuktam az ajtót. Még hallottam ahogy azt mondja "Baszki! Ilyen nincs!", aztán elment.



MiRa:

Hajnalok hajnalán valaki(k) szó szerint berontott hozzánk, és valami csatakiáltással elkezdtek kifelé rángatni a paplan alól.

-Hagyd már békén, különben ha hazaértünk egy hónapig mosogathatsz.-Morogta JongGuk, mire abbamaradt a takaróráncigálás.

-Kössz, és most takarodj a fenébe! Közben meg csukd be az ajtót.-Miután hallottam az ajtó csapódását felemeltem a fejem a párnáról.

-Ez ki volt?

-YoungJae.-Motyogta csukott szemmel.-De mosogatni fog.

-Ne már! Békén hagyott.

-De igen. Még reggel sincs.-Felemeltem a fejem, és az órára néztem.-Dél van.

-Nem izgat.-Húzta a fejére a paplant.



MinMi:

A pizsamámban (JongUp egyik pólója, és egy rövidgatya) álltam a szoba közepén azon filózva mit vegyek fel, amikor valaki ráugrott a hátamra, és ledöntött az ágyra. JougUp éppen zuhanyzásból érkezett vissza, vagy valami vizes dologgal találkozott a folyosón, amit erősen kétlek, amikor belépett az ajtón-mellesleg arra a látványra, hogy valaki a hátamon van.

-Te meg mi a francot keresel itt?-Torpant meg a szőnyegen.

-Déli küldetés.

-SeYong! Szállsz le azonnal MinMiről?! Ő az én csajom, csak én tapizhatom!

-HÉ!-Nyögtem.

-LÁZADÁS!!!-Hallottam meg Zelo hangját, és... vizes lettem. Közben JongUp lerángatta rólam SeYongot, utána már csak Zelot kellett eltávolítani. Mire együttes erővel becsuktuk az ajtót mindkettőnkből folyt a víz.

-Szóval nem zuhanyoztál.-Állapítottam meg.

-Bocs az előbbiekért. Csak...-Mentegetőzött, mire magamhoz húztam, és smacizni kezdtünk.



JiSa:

Amikor nyújtózkodtam MinSoo felkapott, és megpörgetett a levegőben, aztán maga felé fordítva tett le a padlóra.

-Jól aludtál?-Kérdezte, miután kaptam egy jóreggelt puszit.

-Ahhoz képest, hogy új helyen vagyunk nem aludtam rosszul. És ennek is csak te vagy az oka.

-Jaj, szerelmem...-Húzott magához, és elmélyítette a csókunkat. Nem is hallottam hogy valakik bejönnek, csak azt éreztem, hogy rángatni kezdenek. A végén  kénytelen voltam elengedni MinSoot.

-Basszuskulcs! Engedjetek már el minket!-Méltatlankodott. Az őt rángató srác, DaeHyun, ha jól emlékszem röhögött egyet.

-JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓREGELT!-Ordította, aztán elengedtek, és mindketten kirohantak a szobából.

-Elkaplak DaeHyun, és téged is Himchan!!!-Kiabált utánuk, aztán hozzám fordult.-Hol is tartottunk?-Aztán folytattuk amit előtte.



YoungAh:

A pasim hajnalban lelépett. De ez nem is érdekes. Épp a tükörben néztem a sminkem, meg a hajam, és a miniruhát, amit erre a napra választottam, amikor egy barna srác lépett mögém, és lefogta a kezeim, aztán a fülembe motyogott:

-Megvagy cica.-Aztán elüvöltötte magát, amibe beleszakadt a dobhártyám.-JÖHETTEK!!!-És hirtelen elengedett, aztán vízsugarak találtak el. A sminkem azonnal elfolyt, a cipőmben megcsúsztam, és elestem, a ruhám meg teljesen átázott, ahogy a szőke hajzuhatagom is. Egy hatalmasat sikítottam, de nem hagyták abba. Amikor mindenféle ocsmányságokat kiabáltam akkor sem. A végén a barna hajú srác maradt ott, teljesen szárazon.

-Na mi van cica?-Vonta fel a szemöldökét. Végignézett rajtam, és elfintorodott.-Agyonázott plázamacska.-A tekintete megállapodott a melleimre tapadt ruhán.-Szilikonos, agyonázott plázamcska. Na én léptem.-Azzal kiment. Ott ültem a földön, teljesen vizesen, és a pasim, akinek ilyenkor az a dolga, hogy hozzon egy halom törülközőt, és hajszárítót, meg sminklemosót sehol sincs.

-MÍÍÍÍÍÍNHYUUUUUN!! AZONNAL GYERE IDE!!!!-Kiabáltam.



Eszti:

Amikor kinyitottam a szemem majdnem szívinfarktust kaptam. Egy ronda bohóc nézett az arcomba. Nem mintha félnék a bohócoktól, de ez az első, amit meglátok reggel, azért kiveri a biztosítékot.

A bohóc röhögésben tört ki.

-Menj a francba ChunJi!-Ütögettem meg a mellkasát.-Hozod itt rám a parát!

-Pont ez volt a lényeg!-Vette le a maszkot, aztán egy puszit nyomott a homlokomra.-Nincs harag?

-Nincs. Egyszer úgy is fel kell ébredni.-Ültem fel. Pár másodperc múlva Zelo lépett be az ajtón. Teljesen lehangolva.

-Mi törpént?-Kérdeztem.

-Senkit nem tudtam felébreszteni. Vagy ébren voltak, vagy megijedtem tőlük.-Erre ChunJi hangos röhögésben tört ki.-Még YoungAh fröcskölését sem élveztem, hiszen ChangJo játszott vele.-Szegény fiút kezdtem megsajnálni.

-Ajj nem már! Engem felébreszthetsz, jó?

-Télleg?-Csillant fel a szeme.

-ChunJi légyszíves menj ki, Zelo te meg öt perc múlva gyere vissza, oké? Viszont semmi perverzség, mert kidobok mindenkit az ablakon?

-Oké.-Így hát lehúztam a redőnyöket, és visszafeküdtem. Alvást tettettem. Amiből az lett, hogy a végén tényleg elaludtam. 

Arra riadtam fel, hogy valaki beront a szobába, és egy hasassal ráveti magát az ágyamra, ezzel összetörve a maradék ép csontjaimat.

-JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ regggggggggelt!-Húzta le a vállamról a takarót Zelo, és egy puszit nyomott az arcomra.-Kösziiiiiiiiiiii!!-Visította, és a takarón keresztül megölelt. Kigurult az ágy szélére, hogy fel tudjak ülni. Utána mindenki, aki részt vett a Déli küldetés-ben bejött a szobámba, és az ágyamon kezdtek ugrálni. Én meg csak ültem, és vártam hátha elmennek.