szerda, január 14, 2015

96. Őszi nyaralás - part3


Pati:
Ebéd után kimentünk a tengerpartra, egy homokos partszakaszra. A nap szépen sütött, és találtunk a nagy parti fák alatt árnyékot. Leterítettük a pokrócokat, aztán levettük a pólót és a nadrágot, és fürdőruhában rohangáltunk a homokban. Először azt játszottuk hogy fiúk  a lányok ellen viszipisztollyal (így legalább napszúrást sem kaphattunk, mert állandóan vizesek voltunk), utána SoHeet annyira felbosszantotta DaeHyun hogy bekergette a vízbe. Pannit megfogta YoungJae és Zelo, és bedobták a vízbe. Utána pedig menekültek JR elől.
-De Yulu volt az!-Értetlenkedett az idősebb.
-Nem értitek meg??? A rózsaszín bikinis csaj az enyém!-Üvöltötte le a fejüket.
-Ja... Akkor ő Panni, ő pedig Yulu...-Mutogatott Zelo, aztán kitört belőle a röhögés.
-Ez király! Nekem is kell egy klón!-Vigyorgott YoungJae.
-Elég belőled egy is.-Szögezte le BaekHo mellettem, és miután YoungJae vészjóslóan közeledett felé rohanni kezdett. A végén ők is a vízben kötöttek ki.
Kakasviadalt, vagy mit is játszottunk, amikor valaki felül a másik nyakába, és 2 csapat van, és a felsőknek le kell lökniük egymást, vagy az alsóknak kell elesni. SeYong és Tifany lett a nyerő páros. Bár egész sokáig bent maradtunk BaekHoval, mégis L.Joe és Ricky legyőzött minket. Utána a lányokkal kidőltünk a pokrócokra aludni egy kicsit.
-Jössz?-Guggolt le mellém víztől csöpögve a drágám.
-Nem hagytál aludni.-Motyogtam, mire ő egy vizes puszit nyomott a nyakamra.
-ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!-Hallottam magunk mögött Himchan hangját. BaekHo felugrott, és a gyerek után kezdett rohanni.
-Azért ne öld meg!-Szóltam utánuk. Eni csak nevetett rajtam.
-Tetszik ez a hely.-Mosolygott.
-Ühüm. Klassz. Jó hogy eljöttünk ide.-Bólintottam. Eni is hasra feküdt, és beszélgetni kezdtünk. Eszti, MiRa és MinMi is csatlakozott, a többiek meg vagy elaludtak, vagy a vízben szenvedtek. YoungAh a kivétel (persze hogy ő), aki kifeküdt a déli, tűző napra, hogy süttesse az amúgy is barna bőrét.
-Talán négernek készül. De nem akarok gonoszkodni.-Suttogta MinMi.-Nagyon nem szinpi  a csaj.
-Hol a fenébe szedte fel MinHyun?-Kérdezte Eni. Erre mindenki megvonta a vállát. Eszti keserűen a szájába harapott.
-Egy fotózáson találkoztak. YoungAh meg azonnal letámadta.
-Ezt honnan tudod?
-Kihámoztam abból, amit tegnap este mondott, meg ma még ebéd előtt bejött a szobámba, és szerelmi tanácsadó-t játszott.
-Jól vagy?
-Túlélem. ChunJi szerencsére kiüldözte. Egyébként itt nincs szerelem. YoungAhnak a pénz számít, meg hogy bármit/bárkit megkaphat. Ennyi.
-Ez azért gáz.-Motyogta MinMi.-Neked egyébként milyen kapcsolatod van MinHyunnal?
-MinMi, ezt...-Haraptam az ajkamba. MinMinek leesett, és gyorsan bocsánatot kért.
-Nincs semmi. Egyébként több mint 3 évig voltunk együtt, aztán volt egy baleset, ami után kómába estem. Azalatt az idő alatt szedte fel az első csajt. Igazából azóta kerülöm.
-Nem ez volt az első?-Biccentett MiRa a sütkérező csaj felé.
-Nem. Ő már a 3. Ezt is csak onnan tudom, mert Panni mindenről értesít.
-Nagyon rosszul eshet, hogy elhozta.
-Hagyjuk a fenébe a szerelmi életemet, és koncentráljunk rátok! MiRa, ti hol ismerkedtetek meg?
-Még sulis korunkban. Akkoriban pincérnő voltam egy kajáldában, ahová JongGuk és néhány haverja mindig bejött. Kábé 3 hónap után szóbaelegyedtünk. A munkámról kérdezgetett, én meg az övéről. Akkor még csak gyakornokok voltak. Utána eltűnt egy jó időre. Aztán 4 hónap múlva megint rendszeresen járni kezdett arra a helyre. Elmondta, hogy a debütálási felhalytás volt, és jönni akart csak nem volt semmire sem ideje. Utána elkezdett megvárni a műszakom után, meghívott a koncertjeikre, és...hát itt vagyunk.
-Király! Én is voltam pincér, de senki nem csinált ilyet. Mondjuk az Tokióban volt.-Vonta meg a vállát Eszti, és MinMi felé fordult.-És ti?
-Az egyik album felvételénél találkoztunk. A munka miatt egyre többet lógtam együtt  a fiúkkal, főleg JongUppal. A projekt után azt hittem, hogy soha többé nem találkozunk, aztán egyszer csak felhívott, hogy van-e kedvem találkozni, és fagyizni egyet. Mivel munka után voltam belementem, aztán egyre többet találkoztunk, ha volt ideje bejött a stúdióba is. Aztán összejöttünk. Nemrég lettünk 1 évesek.
-Mit pletyiztek?-Csúszott be Eszti és MiRa közé ChunJi. Mindketten felkiáltottak, és odébbmentek.
-Ember! Megtörölközni?-Húzta fel a szemöldökét MiRa.
-Minek az? Dög meleg van. Kértek vizet?-Söpörte le a válláról Esztire a vízcseppeket.
-Héj! ChunJi hyun!
-Tessék!?-A fiú tekintete a napozó lányra vándorolt.-Szerintetek szénné ég? Jobban járnánk vele.
-Neked sem jön be?-Kérdezte MinMi. ChunJi megrázta a fejét, ezzel jól lefröcskölve minket.
-Reggel annyi vakolat volt rajta, mint aki MVt akar forgatni. Mondjuk jól lelocsoltuk, és rohadtul elfolyt neki, de akkor is ronda volt. Gusztustalanul ronda. Meg olyan ruhákban jár, mint aki AKT fotózásra akar menni.
-Mit észre nem vesztek!-Kuncogott Eni.
-Egyébként a legtöbbünk szerint a legnagyobb *****, akit valaha láttunk.
-Ezt honnan tudod?
-Nem csak ti szoktatok beszélgetni a fiúkról a hátunk mögött.-Támasztotta a fejét.
-YUUULUUU!!!-Visította Ricky és ráugrott a lány hátára. Nem tudom, hogy mitől (hideg víz, vagy hogy ráugrottak a hátára), de Eszti felsikított, mire a két fiú röhögésben tört ki.-Miről maradtam le?-Érdeklődött nagyra nyílt szemekkel, miközben az állát a barátnőnk vállának támasztotta.
-Nem sokról. Lányos beszélgetés volt.
-És ChunJi hyung mit keres itt?-Kuncogott.
-Az előbb jöttem ide!-Csattant fel, mire Ricky megcseppenve bújt Eszti mögé.
-Nyugi van. Te meg nem óhajtasz leszállni rólam?-Nézett hátra. Ricky megrázta a fejét, amitől újra vizesek lettünk.
-NÉZD MÁR!-Ordította valaki. Mire mindannyian arra fordultunk.
-Azok mit csinálnak?-Érdeklődtem, miközben ChangJot és SeYongot néztük, akik két hosszú úszós-akármivel csapkodták egymást, miközben zizegtek mellé.
-Star Wars-t játszanak.-Ült le mellénk CAP, mire Ricky lemászott Eszti hátáról, és mindannyian felültünk.
-Mit ne mondjak egész ügyesek.-Karolta át a barátnője vállát JongUp. MinMi ugyan ciccegett, hogy vizes, de a barátja nem nagyon foglalkozott vele.
-Ja.-Röhögött mellettem BaekHo, miközben nézte a műsort.
-SeYong-véder! Ne hagyd magad!-Üvöltötte DaeHyun, aztán ő is felkapott egy ilyen úszómicsodát, és odament zizegni hozzájuk.
-Te jó ég! Hogy kerültem ide?-Ült le a fejét fogva JunQ Hyong mellé, aki megértően paskolta meg a vállát.
-Na látod! Erre jók a gyereknevelési könyvek.-Ricky, Himchan, és L.Joe is csatlakozott a játékhoz. Aztán a végén "ChangJo-úk" (Luke) ledöfte SeYong-védert, aki elterült a homokban.
-ChangJo-úk, én vagyok az apád! Állj át a sötét oldalra!
-Miért SeYong-véder, apám?
-Mert ott kevesebb a villanyszámla!-Hörögte röhögve, aztán "meghalt". A gyerek hangosan felordított, aztán legyőzte a többieket is, és a játék véget ért.
-Hát ez fantasztikus volt.-Röhögött YoungJae, és felhúzta az állítólag több sebből vérző Himchant.
-És most jön az a rész...-Röhögött ChangJo-úk.-Hogy tapadnak rám a csajok.
-És miért is?-Húzta fel a szemöldökét Tifany.
-Mert megmentettem őket SeYong-védertől!-Tárta szét a karját, mire Ricky odaszaladt, és leterítette a homokba.
-ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉn nyertem!-Vihogott, mire ChangJo megpróbálta a földhöz csapni. Ebből az egészből egy jó kis bunyó alakult ki, persze közben majd' megfulladtak a nevetéstől. A halott SeYong-véred feltápászkodott, és hátba szúrta őket azzal az úszóakármivel, mire mindketten kipurcantak.
-Látod ChangJo véder! A sötét oldal erősebb!
-Jé, feltámadt a hulla-véder!-Röhögött InSoo, mire SeYong ütlegelni kezdte azzal az izével. A végén Tifany állította le őket.
-Meguntam.-Hallottuk YoungAh nyivákolós hangját.-MIIIN HYUUUN DRÁÁGÁÁM! Menjünk valahová!
-Ez miért nem égett szénné?-Morogta ChunJi.
-Egyébként nemsokára jön a dagály. Ideje indulnunk.-Állt fel Hyong. Összecsavartuk a pokrócokat, és elindultunk vissza a hotelhez. A fiúk azzal voltak elfoglalva, hogy egymás fejére húztak egy sapkát, amire alkoholos filccel felírták, hogy "I LOVE MY DUCK", és a tetejére ráerősítettek egy gumikacsát.

Eszti:
Miután átöltöztem a szobámban, és lementem a többiekhez az udvarra DaeHyun kitalálta, hogy menjünk el egy étterembe, mert éhes, és itt még nincs vacsora.
-Oké. Van egy térképem.-Ajánlkozott L.Joe, és elrohant. Nemsokára visszatért egy netről kinyomtatott várostérképpel, és a napszemüvegével.
-A többeknek nem kéne szólni?-Kérdezte Zelo, miközben felhúzta a cipőjét.
-Á, nem engednének el.-Legyintett Himchan. ChunJi rám pislogott, mire megvontam a vállam.
-Fedezzük fel a környéket!
-ZSÍR!-Ment előre YoungJae, aki közben megszerezte a térképet. Aztán elindultunk egy hosszú utcán, aztán lekanyarodtunk egy másikra.-Szerintem balra kell menünk.-Navigált YoungJae. Közelebb mentem hozzá, és megnéztem a papírt.
-Szerintem meg fordítsd meg a térképet.
-Á, úgy nem lesz izgi!-Legyintett. Mikor már harmadszorra lyukadtunk ki a semmi közepén, és DaeHyun már annyira nyafogott, hogy egészen Pekingig lehet hallani a hasa korgását, L.Joenak sikerült elszednie YoungJaetől a térképet, és egy háztömbnyire találtunk egy kajáldát.
-Na, látjátok! Én is ide értem volna ki!-Nyafogott YoungJae, de egy hatalmas pizzaszelettől megenyhült. Érdekes módon, miután bekajáltunk 10 perc sem kellett, hogy visszaérjünk a hotelhez.
-Hol a fenében jártatok?-Állt a kapuban csípőre tett kézzel JongGuk.Elég félelmetes volt, főleg így, hogy a haja szana-szét állt, és a lemenő nap hátulról világította meg...Huh.
-Ez a tied! Kössz, hogy utólag is elengedtél.-Nyomott a kezébe egy bödön sütit Ricky (amit Zelo hátizsákjából kotort elő, arra a célra, hogy a szobájukig elfogyassza), és egy ártatlan kisbaba fejet varázsolt magára, aztán beslisszolt a szobájába. Ugyan így a többiek is. Amit megvettünk, de nem tudtak megenni azt berakták Zelo hátizsákjába, amit közben lepasszoltak hozzám, mert nekem nem volt tele a minihűtőm kólával, meg ki tudja még mivel, és megkértek, hogy mindent rakjak el. Az egymásra pakolt pizzaszeletektől az összenyomódott sütikig. 
Vacsora után (amiből jól bezabáltak, az már kérdéses hogy nem pukkadtak ki annyi pizza után) bejött mind a kilenc jómadár hozzám, letelepedtek az ágyamra, és a földre, és követelték, hogy mondjak nekik esti mesét.
-Meg a fene! Meséljél magadnak!-Toltam odébb Zelot, hogy neki tudjak dőlni a falnak.
-Lééégycííííííííííí!!!-Nyafogott Ricky és kis manófejet vágott hozzá.
-Mesélj nekünk!-Nyafogott Zelo is.
-Nem vagytok ovisok.
-De, agyilag azok vagyunk.-Röhögött Himchan.
-Csak magadról beszélj.-Morogta ChangJo.-Egyébként miért nem akarsz nekünk mesélni?
- Nincs hangulatom.
-Mivel lehet megzsarolni?-Kérdezte DaeHyun L.Joetól.
-Talán csokival. De az sem mindig jön be.-Suttogta, mire DaeHyun vágott egy fintort.
-Mesélj nekünk LLLLLLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGYCCCÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!-Nyafogott Ricky.
-Addig fog nyafogni, amíg mesélni nem kezdesz.-Tisztázta a részleteket YoungJae.-És ezt veheted zsarolásnak is.
-Felfogtam.-Húztam a fejemre a pulcsim kapucniját, ugyanis idebent már nem volt annyira meleg a légkondícionálók miatt. És a nap is lement már egy ideje. Zelot valaki arrébblökte, aztán Ricky mászott be az intimszférámba.
-Valami szépet mesélj nekünk!-Vágott kiskutyapofit.-Kérlek szépen!
-Nincs kedvem.-Motyogtam, mire lebiggyesztette a száját.
-Csak valamit az életedből.-Nyafogott kitartóan.
-KHM! Megtennétek, hogy kimásztok egymás fejéből?-Hallottam Himchan hangját.-Mi is itt vagyunk. Ricky, nem most kell meghódítanod szíved szerelmét!-Röhögött. Ricky szeme kitágult, aztán zavartan eltűnt mellőlem.
-Bunkó paraszt vagy!-Morogta Himchannak, aztán összeszorított fogakkal leült a szőnyegre.
-Jó.-Adtam meg magam.-Egy mesélek. Mit szeretnétek hallani?
-Karácsonyit!-Vágta rá ChunJi.
-Pornót!-Ez Himchan volt, utána összepacsizott ChangJoval.
-Kajásat!-Lelkendezett DaeHyun.
-Valami aranyosat!-Nézett bociszemekkel Ricky.
-Legyen benne koktélparadicsom.-Kérte Zelo.
-Oké.-Állítottam le őket.-Akkor mesélek valami olyat, ami tényleg megtörtént, és velem.-Mindannyian abbahagyták a dumálást, és minden figyelmüket rám fordították.-Volt valaha egy lány. Középiskolába járt Japánban, de a szünetre hazautazott a szüleihez az ikertestvérével. Az otthoni barátnőik elhívták őket egy szép napon a parkba. A lányok ugyan olyan ruhát vettek fel, hogy ezzel szívassák meg a barátnőiket, akiket már nagyon régen nem láttak. A parkban leültek egy padra. Nemsokára megjelentek a barátnőik, és elkezdtek beszélgetni. Aztán valaki befogta a lány szemét, és amikor végre elengedték őt, hátranézett és nem akart hinni a szemének. Az az öt fiú állt ott, akiknek a koncertjén tomboltak a barátaikkal, akikről otthon ábrándozott. A barátnője jól leteremtette a fiúkat, utána pedig katonás sorba állította őket, és úgy viselkedett, mint egy parancsnok. Utána bemutatta őket, és persze szokáshoz híven összekeverve az ikreket. Miután nevetve bejelentették ki-kicsoda elindultak a fiúk házához. Ott játszottak, nevettek, beszélgettek. Az egyik ikernek fogadásból ott is kellett maradnia. A másikat az egyik fiú hazakísérte. Nagyon jóban lettek, az egész nyarat együtt töltötték. Aztán ősszel vissza kellett menniük Japánba, az iskolába. A fiú egyre többször kereste a lányt, habár egy országgal arrébb lakott. Aztán a szilvesztert is együtt töltötték, majd egy újabb nyári szünetet. Egyik nap, a lány testvére addig nyaggatta őt, amíg ki nem mentek a tengerpartra, ahol két fiú várt rájuk. Az egyik az egyik ikerre, a másik a másikra. A testvér, és a barátja elvonultak, így a lányék kettesben maradtak. A vizet rugdosta, és magában dühöngött, hogy mennyire utálja ilyenkor a tesóját. A fiú bevallotta neki, hogy szereti, utána megcsókolta. Utána szinte mindig együtt voltak. Közben a lány leérettségizett, és Párizsban kezdett tanulni. Tudta, hogy a fiú nem szereti a távkapcsolatokat, de sokszor beszéltek. Aztán a barátaik összeházasodtak az egyik nyáron, és megkérték a lányt, hogy tervezze meg az esküvőjüket, utána pedig a házukat. Mikor az ifjú pár beköltözött meghívták minden barátjukat, beleértve a lányt, és a fiút is. A buli estére volt meghirdetve, így a lányt a testvére elrángatta egy üzletbe, hogy addig se unatkozzanak. Sötétedett már, és késésben voltak, amikor elindultak a házhoz, így rövidíteniük kellett. A csendes utcán mentek, amikor megtámadták őket. A testvérét elkapták, és megkötözték. A lány megpróbált kiszabadulni, de őt leütötték. Amikor felébredt egy kórházban volt. Azt hitte a testvére meghalt, de legalább a fiú ott volt mellette. A testvére persze jól volt, így a lány is megnyugodhatott. Megismerkedett a megmentőikkel, akik hívták a rendőrséget, amikor meglátták a történteket. Nagyon jóban lett a fiúkkal. Még egy időre bent kellett maradnia a kórházban, aztán hazaengedték. A fiúnak éppen koncertje volt, így a lány a barátaihoz ment. Valamelyik nap a testvére felhívta, hogy a fiúval valami baj van. Amikor megtudta a dolgokat, a lány teljesen összetört, és magába zuhant. Mert a fiú megcsalta.-Nyeltem egyet, és megtöröltem a szemem.-A barátai valahogy kihúzták őt a slamasztikából, segítettek neki újra elkezdeni a dolgokat. Rengeteget tettek érte. Segítettek neki munkát találni, mindig felvidították... És segítettek, hogy elfelejtse a fiút.-Ricky odamászott hozzám, és átölelt. Letöröltem a könnycseppeket az arcomról, és belebújtam Ricky ölelésébe.
-Ez szomorú volt.-Suttogta Zelo.
-Menjünk aludni.-Motyogta L.Joe, majd ő is megölelt, aztán kiterelte a többieket a szobából. Egyedül Ricky és én maradtunk ott. Halkan sírtam, miközben ő a hátamat simogatta.
-Nem kellett volna ezt elmesélned.
-Jobb ez így. Valahogy könnyebb lettem.-Suttogtam.-Köszönöm, hogy rávettél.-Még ültünk ott egy darabig, aztán elaludtam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése