péntek, augusztus 29, 2014

72. Szinglik élete - part 2

Aron:
NaHyun ma egy komplett idióta. Hétfő van, és egész nap a baromságait kellett hallgatnom a szőke csajról, akivel a pénteki buliban találkozott. Valami Sim Hee Hei, de a Ms. HH jobban tetszik, és jobban ki lehet mondani, nekem.
-Annyira jól néz ki!-Vigyorgott, amikor mentünk ki a suliból.
-Aha.-Morogtam. Ha nem egész nap ezt hallgattam, akkor soha nem is hallottam a sexi Sim Hee Hei-jéről. A parkolóban (a két suli között van) meglátta Ms. HH-t, szóval engem fél másodperc múlva bárki leüthetett volna, vagy ordíthatnám a nevét, tesz rám jó magasról. Már elkezdtem felvenni a bukósisakom, amikor megjelent mellettem NaHyun.
-Gyere, mutatok valamit!-Egy nagy sóhajjal visszatettem a bukósisakot, és mentem a barátom után. Zárójeles megjegyzés: Jobban válogasd meg a barátaidat, mert a BaekHo2-vel így fogsz járni!!!)
-HeeHei, ő Aron, Aron HeeHei.-Mutatott be a "barátnőjének". Aztán a másik lány felé fordult.
-Jung Jun, Aron, Aron Jung Ju.-JuJu elmosolyodott, és a földet kezdte szugerálni.-Vigyázzatok magatokra.-Vigyorgott teli pofával NaHyun, aztán átfogta a vállam.-Sok szerencsét!-suttogta, aztán elmentek a szőkeséggel.
-Szia!-Nézett fel JuJu.
-Szia. Nem is tudtam, hogy Ms. HH a barátnőd, és hogy... Azt tudtam, hogy NaHyun nagyon rámozdult HeeHeire, de.... Á, úgysem érted.
-Ha azt akarod mondani, hogy egész nap Mr. Tökély áradozását kellett hallgatnod Ms. HH-ról, akkor teljesen megértelek. Csak nekem Ms. HH magyarázott.
-Sajnálom, hogy a buliból olyan gyorsan leléptünk... leléptem...-Vakartam meg a tarkómat.-Csak NaHyun félreértette, amit kértem tőle, és....
JuJu
-Tudom, hogy idol vagy.-Mosolyodott el.-És gondolom azért léptetek le, mert féltél a rajongóktól. Igaz, NU'EST Aron Kwak-ja?
-Hát, az idoloknak tudni kell sprintelni.-Nevettem el magam.
-Azt meghiszem.-Az arcomat fürkészte, aztán elkomolyodott.-Bocs, hogy kiöntöttem neked a lelkemet, nem akartalak semmibe belerángatni, és nem kell hogy sajnálj, csak...
-Semmi baj. Inkább örülök neki, hogy találkoztunk.
-Akkor jó.
-Holnap hány órád van?
-Sok.-Vonta meg a vállát.-Nem vagyok annyira sulifüggő. Fogalmam sincs hány órám van. Ez már vagy az ezredik iskolám, ahová járok... szóval nem fogom megjegyezni az órarendet. 
-Megértelek. Milyen szakon tanulsz?
-Sminkes. De, áh mindegy. Anyukám az egyik  fodrász a bandátoknál.
-Tényleg? Akkor hogyhogy nem találkoztunk még?
-Eddig az ország túl felén jártam suliba. 
-Én nem szerettem a koleszt.
-Én sem, de kibírható volt.-Csörögni kezdett a mobilja.-Uh, bocs, anya az...-Egy picit odébb ment telefonálni, aztán csalódottan visszafordult hozzám.-Haza kell vinnem az öcsémet a sulijából. Hogy SuBin soha sincs otthon...-Morogta.
-SuBin?
-A nővérem. 2 év van köztünk. Bocs, mennem kell. Majd egyszer elugrok anyával ha... olyan lesz a helyzet.
-Vagy holnap találkozzunk valahol?-Egy picit elgondolkodott.
-A Photo Coffe-ban , mondjuk fél 4 kor? 
-Oké.-Vontam meg a vállam.-Holnapra nincs semmi program a sulin kívül.-JuJu oldalra döntötte a fejét, aztán elnevette magát.
-Rendben. Holnap találkozunk. Szia!
-Szia!-Megvártam amíg elhajt, aztán visszacaplattam a motoromhoz. NaHyunnak egyszer az életben meg kell köszönnöm valamit? Ilyen sem volt még.
Otthon persze senki nem volt. JR és BaekHo a szokásos helyen lóg, a barátnőikkel, Ren valahol interjún van, MinHyun meg nyelvvizsgázik. Felsőfokú angolból. Bár még a barátnőjét nem érte utol (Eszti valami 6 nyelven beszél folyékonyan...).
felbaktattam a szobámba, aztán nekiálltam tanulni. 
Ilyen is csak párszor fordul elő....

kedd, augusztus 26, 2014

71. Szinglik élete

Aron:
Egy újabb sulibuli. Az osztályban mindenki be van zsongva. Hogy miért? Először is: a suli csontváza/boszorkánya/kémiatanára nyugdíjba megy. A másik ok a sulibuli. Mindenki erről beszélt. A szomszédos lánysuli, és a mi fiúsulink szervezi amolyan közös programnak.
A mellettem ülő NaHyun már vagy egy hónapja ugyan azokkal a kérdésekkel strapál. Persze óra közben.
-Hagyj már!-Löktem oldalba.-Figyelni szeretnék a banyára.-Ez az utolsó óránk a kémiatanárral (aki egyesek szerint egy újraélesztett ősember, és van vagy 3ezer éves), mivel ő lesz olyan drága és nyugdíjba megy. Amire a diákok már a kezdetektől várnak. NaHyun egyszer végignézte a tablókat, és azt állította, hogy Ms.Kim minden egyes tablón rajta van, és ugyan olyan ronda, mint most. Ennek a tanárnak még a neve is ilyen: Dae Bong, azaz Dae-Nagy, Bong-Valaki felett álló. Van olyan, aki csak NagyFelettesnek hívja, de a legelterjettebb név a 'Bányusz-Rémusz'-avagy a bányarém latinul.
-Mr.Kwak! Ismételje meg amit mondtam!
-Elnézést, nem figyeltem. Elkalandoztak a gondolataim a savakkal kapcsolatban.
-És min gondolkodott?-Vicsorgott (hány foga is hiányzik? nem egyszerűbb, ha a meglévőket számoljuk).-Lenne kedves kijönni, és elmagyarázni?-Kizárt, hogy felelek.
-Sok sikert.-Súgta NaHyun. Kiballagtam a táblához, és megálltam.
-Szóval a savakkal kapcsolatban kalandozott el. Meséljen!
-Véleményem szerint elképesztő, hogy egyes savak... képesek mindent szétmarni, ami a közelükbe kerül. És égési sérülést okoznak. Az hogy lehetséges? Hiszen sok sav folyadék, vagy gáz. Ezen tűnődtem, és éppen meg akartam kérdezni magától, amikor felszólított.-Huh, remélem beveszi.
-Üljön vissza.-Óra végéig elmagyarázta a savak pontos összetételét. A csengő mentett meg minket. -Mára ennyi. Ne kalandozzon el, Mr.Kwak!-A nő(vagyis őskövület) kiviharzott.
-Jól kivágtad magad!-Bökött oldalba NaHyun.-BányuszRémusz nem is jött rá, hogy átverés. Honnan jött a sugallat?
-Az egyik "ismerősömet" kémiából korrepetáltam egy darabig.-Igazából Jin volt az, amikor Rennel összejöttek, és a szülei kiakadtak a kémiajegyein. Eltiltották Rentől, és akkor jöttem én a képbe. De ezt NaHyunnak nem kell tudnia.
-SZABADSÁG!-Kiabálta el magát a barátom, amikor kiértünk a hidegbe. Leballagtunk a lépcsőn.-Te, még mindig szingli vagy?-Lökött oldalba NaHyun.
-Ja.
-Látszik rajtad. Abban a suliban nagyon jó csajok vannak. Majd meglátod. Este itt találkozunk. Csá!-Azzal bepattant a kocsijába és elviharzott. Felültem a motoromra, és hazamentem. A szokásos diliház fogadott. Amióta a lányok elmentek nincs rend. MinHyun és Ren videó játékoztak, BaekHo meg JR pedig a csajaikkal lógtak. Eldőltem a kanapén, és néztem a plazmatévé képernyőjét, ahogy kanyarodnak az autók.
Aztán valamikor elaludhattam, mert arra ébredtem, hogy BaekHo ugrál a lábamnál. Hát, neki sincs minden kerék a helyén.
-Hülye, hagyj békén!-Morogtam rá, miközben lerugtam a földre.
-Aron can mérges? Pedig nemsokára kezdődik a sulibulid.
-Mégis minek menjek? és ha valaki felismer?
-Simán el tudsz bújni. Marha sokan lesznek, nem?
-Mit tudom én.
-NaHyun majd segít.
-Ja.
-Ha nem mész magadtól elviszünk.-Fenyegetőzött Ren.
-Oké.-Kerestem valami normális szerkót a sulis egyenruha helyett, aztán felöltem a motorra, és elmentem a sulinkhoz.
-Végre itt vagy Aron! Azt hittem már nem is jössz!
-Hát, épphogy csak itt vagyok.-Morogtam, miközben levettem a bukósisakot.
-Gyere már!-Mint egy rongybabát maga után húzott be az épületbe. Már a folyosón hallatszott a zene. A tornateremben pedig üvöltött. Tiszta koncerthangulat uralkodott, de nem volt se színpad, se énekes. Csak az emberek ugráltak/táncoltak önfeledten a zenére.
Mindenféle dezodor és parfüm szaga keveredett.
-Felfordul a gyomrom.-Morogtam, de NaHyun nem figyelt rám, csak húzott tovább a tömegben.-Engedj már el!-Húztam ki a kezem a szorításából.-Nem kell kísérgetni.
-Kaja!-csillant fel a szeme. Néha úgy érzem egy velem egyidős BaekHo a barátom. Majd egyszer találkozniuk kéne. Tudnának miről beszélgetni. Miközben ő megrohamozta a dugig rakott asztalokat én a falnak támaszkodva néztem a tömeget.
-Miért csak állsz ott? Azt hittem tudsz bulizni! Gyerünk haver, vedd elő a party énedet!-Nyomott a kezembe NaHyun egy pohár kólát (az alkoholt nem engedik, bár érthető okból). Kiitta az sajátját, aztán a szájába tömte a sütit. Leporolta magáról a morzsákat, aztán rám nézett. Megadóan kiittam a kólát, aztán az első kukába kidobtam a poharat. NaHyun csak az asztalon hagyta. Lehet, hoyg BaekHo lélekbeli ikertesója?
-Lazulj már el!-Röhögött, és a terem közepe felé vonszolt.
-Várj egy picit!-Visszahúztam az asztal mellé, és kerestem egy olyan helyet, ahol senki nem hallhatott minket.-Figyelj, ha felismernének engem... Valahogy ments meg, oké? Nem akarok így az újságokba kerülni.
-Számíthatsz rám.-Tisztelgett. Mintha semmi sem történt volna húzott be a tömegbe. Egy nagyot nyeltem, aztán együtt tomboltunk a tömeg belsejében. Úgy fél óra múlva megszomjaztam, úgyhogy kiverekedtem magam az asztalokhoz. NaHyun talált magának valami szőke csajt, és azzal táncolt tovább. Megittam a kólát, aztán a falnak támaszkodtam, és néztem az embersereget. Mikor újra töltöttem a poharam valaki meglökött, és majdnem feldöntöttem egy barna hajú lányt.
-Bocsi.-Segítettem fel.
-Semmi baj. Megesik az ilyen.-Vonta meg a vállát.-De köszi.-Visszamentem a falhoz, és néztem a tömeget is, meg néha a lányt. Öntött magának fantát, aztán odajött mellém.
-Csak így egyedül vagy?-Nézett rám, miközben ivott.
-Aham. És te?
-Egy barátnőmmel, de ő elkeveredett valahol. Tegnap előttig még volt párom, de egy szőkeséggel smárolt a plázában. Én kiborultam, ő meg dobott. Ennyi. Azóta élem a szinglik életét.
-Ismerős érzés.-Rám pillantott, aztán elmosolyodott. Ivott egy kortyot, aztán egy nagyot sóhajtott.
-Bocs, nem szokásom kiönteni a lelkem ismeretleneknek. Csak el vagyok keseredve.
-Nekem 1 évig tartott, de most már egész jól vagyok. Túl fogsz lépni rajta.
-Remélem.-Újra rám pillantott, aztán összeráncolta a szemöldökét.-Ismerősnek tűnsz.
-Talán láttál az utcán. Ide járok.-Vontam meg a vállam.
-Nem, nem hiszem. Idén kezdtem itt. És általában kések az órákról.-Motyogta az utolsó mondatot a poharába. Egy darabig csendben szemléltük a tömeget.
-Nem táncolsz?-Kérdeztem úgy mellékesen.
-Most nem. És úgy látom neked sincs sok kedved a bulizáshoz.-Pillantott rám.
-Eltaláltad. Csak a barátaim beszéltek rá, hogy eljöjjek.
-Engem meg a barátném rángatott el ide. Ó, egyébként JungJun vagyok, de a barátaim csak JuJunak hívnak.
-Cuki becenév. Aron vagyok. Honnan kaptad a beceneved?
-Nem tudom. Van egy nővérem meg egy öcsém. Egy darabig voltan JunJun, aztán rövidült JuJu-ra. azóta nem lett rövidebb JJ-re.-Nevetett fel. A tömegből NaHyun tűnt elő. Kicsit meglepődött, aztán elvigyorodott. Magabiztosan lépkedett felénk.
-Szasztok!-Nézett JuJura.-Aron, most hívott a... Nagymamád, hogy a patikából hozd el a gyógyszerit. És 10 perc múlva 9.
-NaHyun.-Sziszegtem, de ő JuJut méregette.
-Oda kell érnünk, különben 3 hónapig mosogathatsz.-Vigyorgott rám a barátom. Egy nagyot sóhajtottam, aztán elindultam.
-Szia!-Néztem JuJura.
-Köszi, hogy nem voltam egyedül. Remélem még összefutunk!-Mosolygott. Kint a parkolóban NaHyun összefont karokkal megállt előttem.
-Na?
-Hülye.
-Most meg miért? Te kérted.
-Oké, hogy kértem. De JuJu más volt. Most már mindegy. Megyek a patikába.-Morogtam, miközben felvettem a bukósisakot.
-Bocs.-Nézett rám őszintén NaHyun.
-Á, már mindegy. Nyugodtan menj bulizni. Otthon jobb lesz nekem. Csáó!-Felültem a motorra, aztán elviharzottam hazafelé. Felmentem a szobámba, és eldőltem a teljes káosz közepén az ágyamon. Ren jött be, de amint meglátta az arcom jobbnak tartotta kimenni. Azután meg valamikor bealudtam. Reggel JR keltett fel, hogy irány próbálni. Szombat, próbanap. egész nap csak táncolunk. De miért jár a fejemben ez a JuJu?

szombat, augusztus 23, 2014

70. Giggantikus felesz vagy mersz Party - part 2 - Régi ismerős, és egy kis féltékenység

Eszti:
Mivel én voltam a legközelebb az ajtóhoz Aron odadobta a tárcáját, aztán ment vissza kicsi a rakás-t játszani, miközben párnákkal dobálták egymást.
A futár egy kicsit meglepett arcot vágott, aztán visszaindult a kocsijához.
-Segítek bevinni.-Ajánlkozott, miután megtudtam hogy Aron 10 pizzát rendelt.
-Egy pillanat. Mindjárt lesz segítségem.-Besiettem a házba, és megálltam a "kicsi" rakás felett.-Srácok, kaja!-BaekHo és SeYong azonnal felpattant (lerázták magukról a párnákat, és a többieket). A futár még jobban meglepődött (talán felismerte őket? Nem ahhoz már túl sötét volt.).
-Önök itt laknak?
-Csak üdülünk.-Vontam meg a vállam.
-Ó...-A srác megvakarta a tarkóját. A fiúk felpakolták magukat pizzával, aztán visszamasíroztak a házba. Fizettem, aztán én is indultam volna vissza. De a pizzás gyerek megállított.
-Ismerős az arcod. Láttalak már?
-Nem itt lakok.-Levette a sapkáját, mire azonnal ráismertem.
-Mitsui Sen, igaz?
-Akkor te lehetsz Eszti.
-Igen. Hogy vagy? Rég láttalak.
-Áh, megvagyok. Emlékszel Byul Ji Minre?
-Igen. Párszor beszéltem vele azóta...-Szégyenlősen elmosolyodott.-Akkor veled többet beszélt, mi?
-Hát, igen.
-És, hogy vagytok? Mikor jöttetek össze?
-4 hónapja. Köszi, jól vagyunk. Igazából szerettem volna megköszönni neked, hogy bemutattál minket egymásnak még érettségi előtt.
-Á, semmi. Nem tudhattam mi lesz belőle-tek.
-Eszti, kaja!-Kiabált ki valaki.
-Tegyetek félre nekem, légyszi!-Visszafordultam Senhez.-Hogyhogy itt futárkodsz? Azt hittem mérnök leszel.
-Á, majdnem. Idén nem vettek fel.
-Majd jövőre!-Tettem a vállára a kezem.-Sok sikert a bejutáshoz az egyetemre, és JiMinnel is minden szépet! Azthiszem, ha nem megyek be időben éhen maradok.
-10 pizza.
-Nem tudod kik vannak bent. Korea legnagyobb zabagép-társasága.
-Akkor siess! Neked is sok szerencsét! Szia!
-Szia!-Mire visszaértem a házba már csak egy fél pizza maradt.
-Hihetetlen milyen gyorsan esztek.-Ültem le MinHyun mellé egy szelettel.
-Hol voltál?-Kérdezte két falat között.
-A pizzafutár egy évfolyamtársam volt a gimiben.
-Aha.-Megint harapott egyet.-És?
-Mi és? Megkérdeztem mi van vele.
-És?-Valami villant a szemében.
-Összejött az egyik barátnőmmel.-Lenyeltem a falatot.-És megköszönte, hogy bemutattam őket egymásnak.
-Aha.-Mire megettem a 2. szeletet az összes pizza elfogyott, és mindenki elkezdett hazaszállingózni. JR és BaekHo elment Patival és Pannival, a másik csapat is hazament, és Eni is velük ment. Csak a búcsúszkodásnál jöttem rá, hogy ő sem 'felelt-vagy-mert'. Megúszta. Mint Panni. Miután lezuhanyoztam, és MinHyun váltott, elgondolkodtam a mai napon. Déltől estig Giggantikus felesz vagy mersz Party. Ami naggyon jó volt. Fáj az oldalam a sok nevetéstől. Jason pedig végre boldog. Találkoztam egy régi barátommal/évfolyamtárssal. MinHyun még nedves hajjal jött ki a fürdőből, és kidőlt mellettem.
-Hogy hívják ezt a pizzafutár srácot?
-Mitsui Sen.
-És miért volt itt?
-Mert pizzafutár.
-És miért nem jöttél be? 
-Mert beszélgettünk.
-Miről?
-Arról, hogy nem vették fel a mérnökös egyetemére, és hogy összejött a barátnőmmel. Már mondtam.
-Semmi más?
-Mi bajod van?-Támaszkodtam fel.-Te soha nem találkoztál már olyan régi ismerősöddel, aki mondjuk egyszer elküldte a fenébe a világ legutálatosabb és legbeképzeltebb emberét?
-Oké.-Morgott.-De akkor is.
-Ha féltékeny vagy sajnálom. De közlöm, nincs mire.-MinHyun lehúzott magához. Egy hosszú csók után a vállára fektette a fejem.
-Sajnálom, hogy kikérdeztelek.-Suttogta már a sötétben.
-Néha olyan baromságokat csinálsz.
-Nincs harag?
-Már miért lenne?
-Köszönöm, hogy vagy nekem.-Elmosolyodtam és beljebb fúrtam magam az ölelésébe.

69. Giggantikus felesz vagy mersz Party

Eszti:
Másnap (a fiúk egész héten szabadok, hurrá!) Jason kitalálta hogy rendezzünk egy elmondása szerint 'GIGGGGANTIKUSS' felesz vagy mersz partyt. Még mindig bökte a csőrét, hogy úgy áthúztuk tegnap, pedig ő is jót röhögött rajta. Na mindegy.  Szóval áthívták a MYNAMEsokat, meg a barátnőiket, meg ott voltunk mi is. Szóval összesen 20 népet számoltunk.
Leültünk, ahol éppen voltunk, ki hol talált helyet.
-Mindenki mindenki ellen! Kezdjen a legkisebb.-Vigyorgott körbe Jason. Végigszámláltuk, és kiderült, hogy én vagyok a legfiatalabb. Brühühü...
-Ne már! Kezdj te! Te akarsz szívatni, nem?-Jason gonosz vigyort villantott, aztán megpörgette az üveget. Tifanyra mutatott az üveg kupakja, SeYong barátnőjére.
-Felesz vagy mersz?-Vigyorodott el olyan szélesen Jason, hogy azt hittem már ki fog lógni a fejéről a szája széle.
-Leszek bevállalós. Merek.-Jason elgondolkodva (JÉÉÉ, ez ilyet is tud!) ütögette az állát a mutatóujjával.
-Táncolj nekünk valami szépet.-Ugyanis Tifany egy háttértáncos.-Mondjuk... Ismered a Hellovenust?
-Aha.
-Akkor gyerünk, Venus. Valaki zene?-Aron pötyögött valamit a hiperszuper Ipodján, és a hangfalakból dübörgött a zene. Tifany felállt, és elkezdte ropni. A fiúk hujjogattak, amikor valami olyan 'sexy' részhez ért.
-Ügyi voltál!-Adott neki egy puszit SeYong amikor Tifany visszaült mellé.
-Kiskorú!-Mutogatott rám Jason.
-Meg a húgod kiskorú. Kikérem magamnak, 18 vagyok.
-Hagyjátok abba. Jason agyilag kiskorú, te meg... kiskorúnak nézel ki.-Morgott Aron.
-Játszunk már!-Nyavajgott ChaeJin. Tifany pörgetett, és JRre felé nézett a kupak.
-Nem kell megkérdezned, merek.
-Van narancs?-Nézett Aronra.
-Biztos.-Vonta meg a vállát.
-Akkor JR hozz be két fél-narancsot.-Miután JR újra visszaült Tifany egy gonosz mosollyal az arcán mondta a következőket.-Csavard a fejedre az összes levét.
-Hogy mi???-Nézett egy nagyot JR.
-Panni, szerintem menj arrébb, mert te is olyan leszel.-Pati tanácsára Panni vagy fél méterrel odébb húzódott.
-Na gyerünk! 2 perced van!-Kopogtatta meg az óráját Tifany.
-Utána átöltözhetek?
-Ja, miután te is megszívattál valakit. Gyerünk!-JR nagy levegőt vett, aztán a feje fölé emelte az egyik fél narancsot, és összepaszírozta a kezében. Aztán a másik felet is. A nappaliban narancsillat terjengett, mi meg csak röhögtünk a ragacsos JR láttán (kivéve Pannit, de azért ő is kuncogott egy picit). JR pörgetett. Először az üveg odaragadt a kezéhez, és nem tudta rendesen megforgatni. De másodszorra már sikerült.
-Pati. Felelsz vagy mersz?
-Felelek.
-Mi van cica, félsz?-Lökte oldalba BaekHo.
-Hülye.-Vágott vissza Pati.
-Szóval felesz... Jót kell kérdezni... Jó, akkor...
-Nyögd már ki narancsmanó!-Morgott InSoo.
-Kivel járnál inkább. Justin Beiberrel, vagy valamelyik 1D-sel?
-Meghalok.-Jelentette ki Pati.
-Olyan nincs.
-Akkor is. Oké, kérdezhetsz még egyet, mert nem válaszoltam rendesen.-Vonta meg a vállát.
-Shakira vagy Lady Gaga?
-Nem vagyok lezbikus.
-Mármint melyik zenéje jobb?
-Legyen Shakira. Elvégre ő énekelt valamelyik foci VBn vagy min.-Pati pörgetett.
-AhRin.
-Merek.-Pati hozott a konyhából egy tojást, két üvegpoharat, és egy jó nagy adag jégkockát.
-Állj fel!-AhRin fejére felpakolta ilyen sorrendben a cuccokat: 1:az egyik pohár, tele jégkockával, 2: másik pohár a tetejére, szintén tele jégkockával. Az instabil építmény tetejére pedig a tojást.-Nyomj nekünk egy kis Gangnam stylet! Közben nem érhetsz a fejedhez.
-Ezzel az izével a fejemen?
-Aha.-A fiúk előre kedvesen kiröhögték AhRint. 
-Minden tele lesz a jéggel.-Nyafogott Ren, és felült a kanapé tetejére, ahová tuti nem fog esni egy jégkocka sem. AhRin, mint a lassított felvétel elkezdett mozogni. Közben folyton felfelé nézett. A fiúk már gurultak (persze tisztes távolságban AhRintől) nagy jókedvükben. Persze a legnagyobbat akkor nevettek, amikor valahol a szám közepén leesett az egész az éppen ott röhögő GunWoora. A páros tiszta jég-és víz lett, a poharak nem törtek össze, de a tojás majdnem. Miután kidobálták, és lerázták magukról a jeget, elvitték a repedt tojást, meg a poharakat AhRin pörgetett.
-SeYong.
-Merek.-Felelte vigyorogva.
-Van valami keksz?-Pati épp a konyhából jött ki, így ő ment vissza. 
-Kakaós, hmmm...-Vigyorgott, amikor átadta AhRinnek.
-Az a lényege, hogy a homlokodról kell a szádba juttatnod, úgy hogy közben nem érhetsz hozzá.-Feltette SeYong homloka közepére a kekszet.
-Most vághatsz pofákat.-Nevetett Tifany. SeYong tényleg elég érdekes fejeket vágott. Eljuttatta az orra mellé a kekszet, de végül leesett. Vagy a 4. próbálkozása volt már, amikor sikerült végre megennie. 
-Ez finom.-Mindenki dőlt a röhögéstől. SeYong közben elcsórta AhRintől a többi kekszet, aztán pörgetett.
-ChaeJin.-Mondta teli szájjal.-Flelesz vagy mersz?
-Merek.
-Tudom, hozsgy zseretsz-Lenyelte a falatot-táncolni. Szóóóval nyomd le a Lipsticket.-Újabb kekszet tömött a szájába. Aron (a DJ) benyomta a zenét. ChaeJin nekiállt táncolni. Aztán Ren is felállt, meg MinHyun mellőlem, és ők is nyomták. Közben pofákat is vágtak, szóval megint dőltünk a nevetéstől. Aztán ChaeJin pörgetett.
-Jason?
-Merek.-Megint majdnem leesett a fejéről a vigyor. Vajon ezt hívják fülig érő mosolynak? Nagyon valószínű.
-Van itt valakinek tűsarkúja, lányok?-Nézett körbe ChaeJin egy állatian gonosz vigyorral.
-Patinak tuti van.
-Pillanat.-Pati kiment, és egy vagy 10cm-s sarkú cipővel jött vissza. Még a látványába is beleborzongtam. Hogy lehet azt hordani?-Ha tönkreteszitek...
-Na Jason, vedd fel szépen.-Vitte oda neki ChaeJin. Jason fején azonnal lefagyott a vigyor. De azért felhúzta a cipőket. ChaeJin felhúzta álló helyzetbe (egyedül nem tudott volna felállni). Aztán kotort a hátizsákjában, és egy pink parókát vett elő. Jason fejére húzta.
-Panni lennél szíves egy facebook profilképet kattintani a kishölgyről?-Panni nevetve elővette a fényképezőgépét, és vagy 30 képet csinált a "kishölgy"-ről. Miután Jasont békén hagyták BaekHohoz került a paróka, és abban menőzött. Szerzett még egy női napszemüveget is hozzá, szóval nagyon szép volt. Jason pörgetett.
-Áááá, melyik is vagy te?-A kupak rám mutatott.
-Az egyik.-feleltem vigyorogva.-És merek.-Mivel Pannival egymás mellett ültünk nem nagyon lehetett tudni ki kivel van (Jason MinHyunról és JRről különböztetett meg eddig). 
-Szóval bevállalós a szépség.
-Igen az vagyok.-Mutattam egy kiskutyapofit.
-És mi a terved estére?
-Khm, khm! Ilyet nem, Jason. Vagy nagyon kikapsz, és a kutyák mellett fogsz aludni.-Nézett szúrós szemmel Aron Jasonra.
-Jól van, jól van. Mennyire bírod a magasságot?
-Sohasem féltem.
-Akkor le mersz ugrani az emeletről?-A többiek visszafojtott röhögéssel vártak
-Miért is ne?-Vontam meg a vállam.-De azért egy szivacsot kérek.-MinHyun odasúgott egy "biztos vagy benne?"-t, de nem nagyon hederítettem rá. Felmentem a lépcsőn, és felkapaszkodtam a korlát tetejére, aztán átlógatva a lábamat a semmibe leültem. Jason elszámolt 3-ig, én pedig elrugaszkodtam.
Igen, leugrottam az emeletről, és a szivacs, amit alám raktak elkapott. Szóval nem volt nagy cucc. De ezen senki nem nevetett. Ha rosszul esek kitörhettem volna a nyakam is. Pörgettem. JunQ.
-Merek.-Morogta.
-Valami durvát!-Röhögött SeYong.-Lééégyszi! A múltkor is leoltott az okosságával. Én meg majdnem odaégtem.
-Gondolkodok!-Intettem csendre mindenkit. Meditáltam egy picit (hallottam, ahogy visszafojtott röhögéssel figyelnek a többiek), azán megjött az ötlet.-Balettoznál nekünk?-Erre kitört a röhögés.
-Van valakinél rózsaszín tütü?-Röhögött BaekHo.
-És egy cuki korona.-Tette hozzá InSoo.-Azzal az igazi. Meg egy varázspálca.
-Na? Meg mered csinálni?-Vigyorgott Aron, közben keresett valami lassú, klasszikus számot. JunQ felállt.
-Senki nem veszi videóra.-Nézett SoHeera, aki már elővette a gépét.-Se fényképez.-Panni gyorsan a háta mögé dugta a fényképezőgépét, és angyali mosolyt varázsolt az arcára.
-Oké, oké, kezd már!-Noszogatta Jason. JunQ kicsit távolabb ment, aztán Aron beindította a zenét. Valami Haydn volt. JunQ pedig lassú, és pici lépésekkel (fiú létére próbált kecses is lenni) elkezdett táncolni. Kb. 30 másodpercet bírt táncolni. Addigra SeYong a földön hempergett, és már nyöszörgött, mert beszorult a levegője a sok nevetéstől. Miután visszaült, és megtapsoltuk (Aron pedig elrakta a dugikamerát, amivel persze, hogy felvette az egészet...) pörgetett.
-InSoo.
-Merek.
-Egy gonosz kacajt légyszíves.
-MUHAHAHAHAHAHAHAHA!!! Ez megfelel?
-Tudsz te jobbat is.
-HAHA-HAHAHA-HAHAHAHAHA-MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
-Oké. Ez megfelet az ízlésemnek, és hozzád is illik.-InSoo köhögött egy nagyot, aztán pörgetett.
-SoHee.
-Merek.
-Mivel cuki vagy, és mellesleg a barátnőm, ezért csak...-Egy 50 másodperces smárolás következett. Jason odaugrott elém, és befogta a szemem.
-Hülye, ez még kiskorú!-Adtam neki egy taslit (jó nagyot csattant) mire elengedett, és a piros foltot dörzsölgette az arcán. Közben SoHee pörgetett.
-Hyong.
-Merek.
-Én meg szomjas vagyok.-Nyúlt a kólásüvegért ChaeJin. 
-Én meg éhes.-Nyafogott BaekHo. Aron felállt, és kiment telefonálni a teraszra.
-20 perc múlva itt a pizza.-Közben ChaeJin megitta a kóla felét, aztán szépen (centikre pontosan) visszaigazította az üveget Hyong felé.
-Lássuk csak... Mérlegállás, és valaki hozzon két kaspó virágot.-Mondta ki az ítéletet SoHee. BaekHo kirohant a kertbe, és egy dézsás kis fával jött vissza.
-Ez jó?
-Virág?-Tette csípőre a kezét Hyong.
-Növény.-Vonta meg a vállát BaekHo.
-Pati, légyszíves verj a fejébe egy kis természettudományt.
-Oké.-JR hozott két kaspó virágot, és Hyong kezébe adta. Aztán jöhetett a mérlegállás.
-Könyvek?-SeYong lerámolta a lexikonos polcot (igen, ilyen is van a fiúknak, de csak porfogó, szóval ha elmennek mellette, már attól rosszul lesznek), és megkereste a 3 legvastagabb könyvet. SoHee pedig barátnéja fejére tette. És semmit nem ejtett le. 3 percig állt így, de semmi.
-UUUUUncsiiiiiiiii!-Nyavajgott Ren. Hyong letette a virágokat, és visszapakolta a könyveket.
-Ki nem volt még?-Nézett körbe a társaságon.
-Ezek közül valamelyik.-Mutogatott ránk Jason.
-Panni vagyok.-Állt fel a tesókám.
-Á, akkor hagyjuk.-Legyintett Hyong. BaekHo felpattant, és felrohant az emeletre.
-Akkor most...-Nézett körbe szomorúan SeYong.-Nem játszunk többet?-Olyan arcot vágott, mint aki mindjárt elsírja magát. Magához ölelte Tifanyt, és csinált egy nagy műbőgést (persze a végén elröhögte magát, így bukott le)
-PÁRNACSATAAAA!!!-Üvöltötte el magát BaekHo, és az emeletről hajigálni kezdett minket párnával. Aztán csak fehér párnákat lehetett látni. Vagy 3x fejbe dobtak. Odébb másztam fedezéket keresve az egyik sarokban. Aztán csengettek.

csütörtök, augusztus 21, 2014

68. Szivatás, ikermódra

Eszti:
Az őszi szünetben elrepültünk Koreába. Panni teljesen odavolt, amikor utoljára beszéltünk (tegnap este), hogy mennyire de mennnyire meg akarja szívatni a mi kis ikres jelenetünkkel Jasont. Élőben még nem találkoztam vele, és mivel a kis jelenetünkhöz csak az egyikünket szabad ismernie skypeon se. Bár egyszer majdnem lebuktunk, mert MinHyunnal beszéltem, amikor bejött a szobájába valami hiperfontos ügyet közölni. Az volt az első, hogy MinHyun köszönés nélkül kinyomott (persze később megbeszéltük, szóval semmi nem volt belőle). Attól függetlenül szerintem rendes gyerek, bár a többiek is nagyon szurkolnak, hogy jó nagy szivatás legyen (még a MYNAMEsok is). Persze, mert SZÍVATÁS, és lehet rajta röhögni.
A reptéren (rám) senki nem várt. Eni és Jin tegnap értek ide, nekem meg ugye később kell jönnöm. Megkerestem a táskámat, aztán felugrottam egy buszra. Patiéknál fogom letenni a cuccom, és ott még elintézünk pár apró simítást, aztán mehet a menet.
Igazából csak átöltöztettek. Meg kisminkeltek. Meg újracsinálták a hajamat.
-Viselkedj természetesen!-Vigyorgott Panni, amikor már teljesen-totálisan ugyan olyanok voltunk.-Mindjárt megmondják merre kell menned. És elő a színészkedést!!!!
-Hajrá csajok! Ügyik legyetek!-Nevetett Jin, és megölelt mindkettőnket.-De azért minket ne vágjatok át!

Jason:
A srácokkal elindultunk a MYNAMEsek házához, ami annyit tesz, hogy most éppen álruhában kódorgunk a városban. 
-Haver, ez tuti jó ötlet?-Löktem oldalba Aront. Kiskori haverok vagyunk, jó régóta ismerjük egymást, de ilyen ötletre nem számítottam.-Bármikor felismerhetnek.
-Nem vagyunk feltűnőek.
-ÁÁÁ, kicsit se. Olyanok vagyunk, mint a bankrablók ebbe a cuccba.-Röhögött BaekHo.
-Lépjünk már, mert nem érünk oda.-Morgott Ren, és gyorsabbra vette a tempót.-Mondtam én, hogy kocsival menjünk.
-De így a király.-Röhögött fel Aron.-Amikor van egy kis izgalom....
-Ezekre gondolsz?-Mutatott az út túloldalára Ren, ahol egy rakás sikítozó csaj ugrált. Egy fekete kocsi elhúzott előttünk-és előttük. Aztán átrohantak az úton.
-Szerintem...-Kezdtem.
-Rohanj!-Adta ki az utasítást JR hátulról (MinHyunnal mögöttünk mentek). A csajok sikítozva jöttek utánunk.
-Szerencsénk van.-Lihegte MinHyun.-Magassarkúban nem fognak sokáig futni.-Befordultunk az egyik kis utcába, és lefékeztünk. Igazából majdnem elestem, mert Ren belém rohant hátulról. A térdünkre hajolva lihegtünk egy darabig.
-Izgalmat akartál?-Lökte oldalba még mindig lihegve JR Aront. 
-Hát, ez az volt.-Egyenesedett fel. Aztán oldalba bökte JRt.-Te, az nem a csajod?
-Hol?-Élénkült fel JR.
-Ott.-Mutogatott az út túloldalára Aron. 
-Utoljára azt mondta, hogy Patival elmennek valahová. PANNI!!
-Ne ordibálj már! Felhívod magadra a figyelmet.-Röhögtem ki.-Vigyázz, kész, rajt!-vezényeltem röhögve. JR körülnézett az úton, aztán átrohant a barátnője után. Egy darabig rohant, aztán utolérte. valamit beszéltek, aztán JR meghajolt, és visszajött hozzánk.
-Ez nem Panni volt.-Dőlt a falnak.-Valamit hablatyolt...Biztos nem angolul, és nem koreaiul.
-Az okosok azt mondják...-Kezdte MinHyun-hogy mindenkinek van a földön egy hasonmása.
-De pont ilyen ruha volt Pannin is reggel, amikor elmentem hozzájuk.-Morgott JR.
-Vannak véletlenek, haver.-Veregettem vállon.
-Menjünk, mert soha nem érünk oda.-Nyavajgott Ren, mint egy kislány. Egy fél óra múlva oda is értünk. InSoo nyitott ajtót, és jót röhögött rajtunk (ugyanis vagy 3 fangirl csapat elől kellett elrohannunk).
-Rátelefonálok a lányokra, hogy ha végeztek ide jöjjenek.-Motyogta BaekHo, aztán elment telefonálni a kis Patijának. Leültünk a kanapéra, aztán megjelentek a kómás ház urai.
-Veletek meg mi történt?-Röhögött Ren.
-Hajnalig koncerteztünk, hülye.-Morgott ChaeJin, és leült egy fotelbe (fél perc múlva már hortyogott).
-Srácok, kész a reggeli.-Kiabált ki valaki a konyhából.
-Te, van egy bejárónőtök?-Röhögte el magát MinHyun.
-Nem vagyok bejárónő. Ezt kikérem magamnak.-Jött be Panni? a szobába.
-Te meg mit keresel itt?-Nézett nagyot JR.-És miért nekik csinálsz reggelit? Nekem még sohasem csináltál reggelit.
-Mi van?-Bámult ránk a csaj.
-Panni?-Ült fel Aron.
-Az meg kicsoda?
-Eszternek hívják.-Motyogta ChaeJin félálomban.-SeYong unokahuga.
-Találkoztunk már?-Néztem a kiscsajra.
-Nem hiszem. Európában lakom, és nem sokat járok haza.
-Ja, egy kis világjáró unokahúgom van.-Karolta át a vállát SeYong.-Mi a reggeli?
-A konyhában.-Az unokatesók kimentek, meg a még ébren lévő InSoo és Gunwoo. JunQ meg a szobájában durmol. Pár perc múlva csengettek.
-Megjött a pizza?-Motyogta ChaeJin, de aztán visszadőlt. Pati, Jin és Panni jöttek be egy fekete hajú csajjal.
-Sziasztok srácok!-Ült le BaekHo mellé Pati, aztán nekiálltak smárolni.
-Nem mennétek ki? Vannak agyilag kiskorúak közöttünk, és nekik ez már gusztustalanul túlfejlesztett romantika.-Állt meg mellettük JunQ.
-Te beszélsz, mi?-Morgott BaekHo, és elengedte Patit. A fekete csaj felébresztette ChaeJint (tuti, hogy ők is ismerik egymást), aztán kivonultak valahová az udvarra. SeYong bejött egy jól megrakott tányérral a kezében, és leült mellénk.
-Az unokahugodat hol hagytad?-Lökte oldalba Aron.
-Höülye, ezsek...-Nyelte le a falatot, és letette a tányérját.-Ha kiborítod kiborulok.-Fenyegette meg Aront.
-Kész a kávé.-Jött be Eszter a nappaliba. És akkor elvesztettem a fonalat. JR mellett ülő csaj, és az ajtóban álló totál ugyan olyan volt. Csak az egyiknek kávé volt a kezében. De az is fél másodperc múlva letette.
-Miért vagy ugyan olyan, mint én?-Kérdezték totál egyszerre.
-Mit keresek ott, ha itt vagyok?
-Mi van????
-Szerintem egyszerűbb lenne, ha nem egyszerre beszélnétek. Panni, gyere szépen ide.-veregette meg maga mellett a helyet JR. De egyik csaj sem mozdult.
-Melyikőtök Panni?-Nézett egyszer az egyikre egyszer a másikra.
-Ő.-Mutattak mindketten a másikra.
-Hogy a francba hasonlíthattok ennyire egymásra, amikor az egyik Európában lakik, a másik meg JR barátnője? Elvileg nem is ismeritek egymást.-Bámultam.
-Ó, van itt egy értelmes lény, rajtam kívül?-Bámult rám JunQ.-Kérdezzetek valamit tőlük, amire csak az egyik tudja a választ.
-Például, hogy mikor jöttünk össze Pannival?
-Két éve tavasszal.-Jött a válsz, egyszerre.
-Mi JR kedvenc kajája?-Próbálkozott BaekHo.
-Egyszer megkóstolta a bolgonait, és kijelentette, hogy az a kedvence.
-Desszert?
-Inádja a fagyit, de a dobostorta a kedvence.
-Öm...
-Ne kaját kérdezz!
-Akkor...-Vagy fél óráig kérdezgettük őket, de mindenre tudták egyszerre a választ.
-Jó, akkor milyen színű JR alsógatyája?-Állt fel Aron, és egyszer az egyikre, egyszer a másikra nézet.
-Fogalmam sincs.
-Ennyi.-Dőlt le a kanapéra Aron, és becsukta a szemét.
-Igazából egyszerűbb lenne, ha Eszterről kérdeznétek.
-Nem hiszem. De egy próbát megér. SeYong?
-Szerintem hagyjuk.-Motyogta.
-Oké, nem szivatunk titeket tovább.
-Ő Panni.
-Ő pedig Eszti.
-Ikrek vagyunk. Szia, Jason!-Integettek.
-Azt a leborult szivarvégit! Még egyszerre is mozognak.
 -Hát, Jason ilyen az ikrek élete.-Vonta meg a vállát az egyik hasonmás.
A reakció

-De hogy a fenébe...
Mindenki röhögésben tört ki. SeYong szó szerint a földön gurult a röhögéstől. egy pár pillanatig még értetlenkedtem, aztán én is elröhögtem magam. Kb. egy óráig azon röhögtek, hogy milyen fejet vágtam, amikor rájöttem a dologra. Miután már levegőhöz is jutottak az egészet elmesélték, mit hogy csináltak.
-Szóval Eszti volt az utcán, csak franciául beszélt. És Panni meg volt a.... Aztán Panni vagy Eszti... Mi van???-Próbáltam kimagyarázni magamnak.-Légyszíves egy táblát akasszatok a nyakatokba a nevetekkel, mert soha az életbe nem fogom megtanulni melyikőtök melyik.
-Hát haver, ilyen az élet.-Veregetett vállon Aron, aztán kedvesen kiröhögött.

péntek, augusztus 15, 2014

67. Egy átlagos délután

 Panni:
 Mikor kijöttem a suliból JR kocsija a parkolóban volt,  meg integetett, hogy hazavisz. Mivel még nem találtunk megfelelő lakást, még mindig Patival lakok. Egy gyors puszival köszöntöttük egymást, aztán JR kikanyarodott a kocsik közül.
-Milyen napod volt?-Nézett fél szemmel rám (a másikkal az utat figyelte).
-Hosszú, és fárasztó.-Sóhajtottam.-Neked?
-Á, csak a szokásos 4 órás próbák, meg egy interjú. Onnan jövök. Gondoltam felveszlek, hogy ne esőben kelljen hazasétálnod.-Mosolygott rám.
-Köszi. Mostanában annyira szeszélyes az időjárás. Egyik percben hétágra süt a nap, következő pillanatban meg zuhog az eső. Itt mindig ilyen az ősz?
-Meg lehet szokni.-Vonta meg a vállát. Leparkolt a ház előtt, aztán elvette a táskámat, és felkísért az emeletre. Az ajtóban megálltunk. Letette a táskámat a székre, aztán átölelt.
-Hiányozni fogsz.-Suttogta miután egy hatalmas puszit nyomott a homlokomra.
-Mennyi időre mentek Kínába?
-Legalább 2 hét. De elhúzódhat.
-Ilyenkor annyira utálom, hogy idol vagy.-Motyogtam.-És hogy megy a kínai repp?
-Kibírható. Bár néha összeakad a nyelvem.-nevetett fel.
-Biztos lesz ott valaki, aki segít kibogozni. Még mindig szekálnak?
-Hidd el, nem bánom. Legalább valami értelmesen röhögünk, nem például azon, hogy BaekHo kisminkelte Rent.
-Az aztán totál értelem. Vigyázz magadra!
-Majd megpróbálok.
-Az nem elég. 
-Jó, akkor majd megkérem a többieket is, hogy vigyázzanak rám. Veled minden oké lesz?
-Azt hiszem. Bár senki nem fog értem jönni, hogy ne kelljen esőben hazasétálnom.-Piszkáltam a nyakláncát.
-Megmondom az időjárásnak, hogy ne essen.
-Ne vedd el GunWoo foglalkozását. Ő az egómanó.
-Akkor megkérem, hogy intézze el.-Egy nagy sóhajtással a mellkasára hajtottam a fejem.
-Nem akarom, hogy elmenj.-Durcáskodtam.-Be foglak zárni a szekrényembe, hogy ne vihessenek el.
-Panni...-Suttogta, miközben megsimogatta a fejem.
-Nem vihetnek el.
-De klausztrofóbiás vagyok!
-Na persze.-Morogtam. 
-Oké, nem vagyok az. Biztos jól megleszel.
-Ajj már!-Toltam el magamtól. Akkor jöttem rá, hogy még mindig az ajtóban állunk.-Gyere be, mert kihűl a lakás.-Leültünk a nappaliban.
-Jason amúgy nagyon jó fej.
-Oké, de miért Kínába, és 2 hétre?
-Panni, ez komoly? Hány éves vagy?
-Had nyafogjak már!-Dőltem a mellkasára. Megnyugtat, amikor hallom a szívverését. a hajammal kezdett el játszani, aztán az arcomat simogatta. Aztán csörögni kezdett a mobilja. Ránézett a kijelzőre, aztán egy nagyot sóhajtott.
-A manegger az, mennem kell a próbára.
-Este még át tudsz ugrani?
-Nem hiszem.
-Menjek én? 30 perc alatt ottvagyok.
-Majd megbeszéljük, szia!-Adott egy gyors csókot, aztán rohannia is kellett. Úgy 20 perc múlva hazaért Pati is. Addig összeütöttem egy rántottát, hogy legyen mit ennünk.
-Szia! Milyen napod volt?-Pati ledobta a táskáját, és elfeküdt a kanapén.
-Utálom, gyűlölöm, rühellem a kémiát a tanárral együtt. Meglepetésdoga.
-Uh, az fájhatott.
-Egy olyan suliban, ahol divatguru csajok, és egypár fiú jár mi a francnak tanítják a kémiát?
-Nem tudom. Ne tőlem kérdezd. Felhívjuk a többieket?
-Ilyenkor még suliban vannak.
-Éhes vagy?
-Ja.-Motyogta. Visszamentem a konyhába tányérokért, de mire megterítettem már elaludt. Ez megszokott nála. Néha kicsit túlhajtja magát a tanulással, meg izgul a kis csapatunk miatt is... Szóval néha kicsit sokat foglalkozik a ruhatervezéssel, meg hajnalig fent marad, mert éppen ihlete van egy ruhához. Vagyis mostanság kb ennyi foglalkoztatja: -utálja a kémiát, -BaekHo, -csapat és a ruhák.  Jó, engem is a fotózás (amit szeretnék még tökéletesebbre fejleszteni), JR, meg naggyon néha, esetleg, őrült ritkán a suli. Este sajna a fiúk még próbáltak, szóval addig nyafogtam Patinak (ezt is jól tudok, hihi), mígnem elmentünk sétálni/fotózni/ihletet gyűjteni a kövi ruhához. Sajana a fiúk sokáig próbáltak, így nem tudtunk találkozni velük.

Nu'est in China:
Tavaly ősszel (2013) volt ez a programja a NU'EST-nek. Egy kis ideig 6 tagú volt a banda, Jasonnal. Ez a kínai debütálás (egy koreai popbanda csak akkor lesz igazán elismert, ha Kínában és Japánban is  debütálnak) volt. Kiadták a Face-t, és a Sleep Talkingot ezen a nyelven. Idén pedig (némely hírek szerint) japánban is "debütálnak": pár régebbi számot kiadnak Japánul. A Face, és a Fine Girl tutira közte van (én még nem találtam meg, de lehet, hogy csak én vagyok béna)

szerda, augusztus 13, 2014

66. Divat és divat - Freurora&Hermine

Jin:
Az egész azzal kezdődött, hogy dög meleg volt. Fájt a fejem, mert tegnap későn aludtam el. Aztán rájöttem, hogy ez az utolsó hét hétfője a nyári szünetnek. Ennél rosszabb már nem lehet. Gondoltam én. De persze mindig lehet. Szóval bal lábbal keltem. Eszti elment valahová MinHyunnal, aki éppenséggel nálunk nyaral. Eni még Koreában van. Ren tegnap ment haza, én pedig fél 2 körül értem haza a reptérről. Egyedül voltam a házban. Mára nem volt semmi tervem, így kimentem a kertünkbe. Annyi hely van a házunk és a kerítés között, hogy elfér 2 nagy barackfa (ami épp most érik, nyami!), meg egy kis virágos kert. A rózsákat még az előző tulaj ültette, és éppen elvirágoztak. Nem volt valami szép látvány, ezért szereztem egy metszőollót, és levagdostam a virágokat. Aztán sikeresen beletenyereltem egy nagy tüskébe. Nem szokásom káromkodni, de most nagyon cifráztam. Miután lemostam, és bekötöttem eldöntöttem, hogy elmegyek beszerezni a sulis dolgokat. A sétálóutcán találtam is egy papírboltot. Egy csomót válogattam. Az eladó egy kicsit furán méregetett, amikor kérdezősködtem a papírokról, meg a ceruzákról. Aztán említettem neki, hogy művészeti suliba megyek. bezzeg azonnal segített. Miután a kezemet húzó táskával kiléptem az utcára egy srác majdnem nekem jött. Elrohant mellettem, én meg majdnem visszaestem az ajtónak. A bekötött, fájós kezemmel támaszkodtam meg az üvegen.
-Vigyázz már!-Szóltam utána, de az csak rohant. Azt hittem a szerencsétlenségeimnek vége. Eleredt az eső. Mivel voltam olyan hülye, nem hoztam esernyőt. Fél pillanat alatt úgy eláztam, ahogy vagyok. Siettem haza, ahogy csak tudtam. A létező összes autó lefröcskölt sárral. Mikor bezuhantam a fürdőbe, és végre lezuhanyoztam magamról a saras vizet eldöntöttem, hogy mára ennyi elég volt. Leültem az íróasztalomhoz, és rajzolni kezdtem. Ezen a téren nem vagyok nagy művész, de a divattervezésbe ez is beletartozik. Mivel a rajz elég jó lett eldöntöttem, hogy megvarrom. Még van egy hét a szünetből, utána meg úgyis ezt fogom csinálni. Szóval mindegy nem? Valaki bejött, aztán kopogtak az ajtómon. Eszti jött be.
-Szia! Ú, mi ez?-Nézett a rajzomra.
-Szerinted meg lehetne varrni?
-Patival értekezzél erről. 
-Okés. Eni?
-Ma reggel indult. Holnap este ér ide.
-Szia Jin!-Jött be Min Hyun.-Mi készül?-Nézett az asztalra, miközben kicsit odébb lökte a barátnőjét, hogy jobban lásson.
-Ebből még nagy dolgok lehetnek.
-Ja, majd te leszel a próbababa.-Nézett Esztire Min Hyun.
-Álmodj szépeket.
-De miért? Biztos jól állna. Még akár divatbemutatóra is mehetnél. Eni megcsinálja a hajadat hozzá.
-Hagyjál már!
-És a sminkesünk is biztos segítene. De ha nem, kifestelek én.
-Szállj le rólam!
-Ez jó ötlet.-Elkerekedett szemekkel rám néztek, aztán MinHyun röhögésben tört ki.
-Nem megmondtam?
-De...
-Lehetne egy fotóscsapat is, Panni fotózhatna. Te lennél a modell, Eni a fodrász, Patival meg terveznénk a cuccokat.
-Ez nagyon jó ötlet! Beszéld meg a többiekkel!-Lelkendezett MinHyun. Eszti teljesen megsemmisült, és csak álldogált ott mellettünk. Miután skypeoltunk Patival és Pannival (naggyon örültek az ötletnek, és Pati azonnal nekiállt rajzolni) eldöntöttük, hogy megalapítjuk a csapatot. Eni tuti beleegyezik, szóval már csak Esztit kell meggyőzni.
-Naaa! Tudom, hogy lámpalázas vagy, de ez csak egy fotózás! Ha nem sikerül jól akkor nem lesz belőle semmi.
-De nem. Nem akarom.
-Amíg itt tanultok tuti megpuhítod.-Súgta oda MinHyun.
-Felveszed a ruhát, és egy fotó.
-Még nincs sehol a ruha se.-Morogta.-Ezzel most léccives hagyjatok  békén egy darabig.-Azzal kiment a szobából. MinHyun megvonta a vállát.
-Majd szólj, ha sikerült.-Ment ki ő is, én pedig tovább rajzoltam a ruhát. Tökéletesnek kell lennie.
...
Másnap sikerült Esztivel elmennem anyagot venni (MinHyun hajnalban hazament, Eni meg csak este jön). Igaz, még mindig hadakozik, hogy nem lesz modell. Majd meglátjuk! Ez volt az egyik szempont, amiért együtt mentünk, a másik pedig az, hogy ő már elég jól beszél franciául, így tuti nem tévedünk el. No meg kell a társaság is. Már vagy a 3. boltban jártunk amikor végre ráakadtam a megfelelőre. Igazából halvány rózsaszínre gondoltam, de ez is megteszi. Se túl erős kék, se túl halvány. Pont a megfelelő. Mikor hazaértünk azonnal nekiálltam kiszabni a darabokat. Aztán másnap összevarrni. Igazából ez az egész varrás/mérés (jó-e a modellre). Bár Eszti nem akarta, de addig nyafogtam neki, míg szinte ő nem lett a próbababba. Vasárnap délutánra pedig sikeresen elkészültem. Íme:
Sikerült rávennem Esztit 2 fotóra

Annyira boldog voltam, elvégre ez az első, ami normálisra sikerült. Elküldtem a képeket Panninak meg Patinak. A kép nem lett olyan szuper, mint egy profi fotósé (mint mondjuk Pannié lett volna, ha nem lennének olyan messze), de a lényeg rajta van.
- Ezzel a fotóval megalakult a Freurora&Hermine fótó... valami. Mindegy.-Bökte ki Panni, amikor este skypeoltunk.
-Freurora&Hermicsoda?
-Nem tudom. Csak úgy jött. De Pati itt nagyon magyaráz, hogy ő akar lenni Freurora. 
-Én meg...
-Hermine.
-Honnan szedsz ilyen neveket?-Bámult Eszti a nővérére.
-Lehet, hogy tényleg csak hasonmások vagyunk, mármint kívülről.
-De amúgy tök mások vagytok.-Nevetett Eni.-Most is ugyan olyan póló van rajtatok.
-Ezt zárjuk le, oké.
-ÚÚÚ, majd jól átvágjuk a kínai gyereket.
-Milyen kínai?-Néztünk össze mind a hárman.
-Hát az, aki a kínai programban lesz.
-Magyarul???
-Épp ezen a nyelven beszélek.-Morgott Pati.-Szóval, a NU'ESTnek ősszel lesz egy kínai programja, kiutaznak Kínába, lesz valami új tag, aztán szépen eléneklik kínaiul a Face-t, meg a Sleep Talkingot...
-MI VAN??? Kínaiul???
-Nagyon vicces, amúgy. Főleg amikor JR reppel. Koncert után majd lehet kicsomózni a nyelvüket.-Nevetett Panni.
-Juj! 
-Voltunk bent pár próbán, meg a srácok ezzel idegesítik JRt mostanság, így megkérdeztük mi van, ők meg elmondták. Szóval most ez van.
-És lesz egy kínai gyerek.
-Ja, Aron valami haverja.
-Hány óra van nálatok?-Nézett Eni a falióránkra. Este 7.
-Hajnali 3. De jót dumáltunk.-Vonta meg a vállát Panni.
-Mars aludni! Sziasztok!-Kapcsoltam ki a gépem.
-Hát akkor mindenkinek szép holnapi napot. Nekem a szokásos fél 5-kor kell kelnem majd.-Állt fel Eszti.-Itt is 3/4 8-kor kezdődik a tanítás, de már első nap van nulladik. Király, nem?
-Akkor jóéjt!-Mentek ki mindketten a szobámból. Lefürödtem (én voltam az első a közös fürdőnkben, így nem kellett várni), bekötöttem a még mindig fájó kezemet, hülye rózsatüske! Lekapcsoltam a lámpákat, beállítottam az ébresztőt, aztán kidőltem.

hétfő, augusztus 11, 2014

65. Kicsit ugrunk az időben

Pati:
Hajnalok hajnalán az ébresztőmre ébredtem. Már egy fél hónapja járunk újra suliba. Kedd van. Amikor az érettségi-felkészítő órák vannak hajnalban (úgy tudtam a 0.-nál előbb nincsenek órák. Most meg 3 órám van, és persze mind kötelező, a rendes tanítás előtt. Hát, szívás. Aztán meg fél 8-ig ülök a padokban. Hol egyik, hol másik teremben. Már nagyon elegem van ebből az egész cécóból. Érettségi? Évek óta erre készülök, de már nagggyon túl akarok lenni rajta.) Sikeresen (majdnem elkéstem), de beestem a tanár előtt a padba. Eni majdnem elaludt mellettem. Mint később megtudtam hajnalig chat-eltek ChaeJinnel. Múlt héten tiszta bőgős volt, mert szakított vele Kevin valami pláza...inkábbnemmondommi miatt. Szóval a lényeg, hogy ki volt borulva. Aztán ChaeJinnel kezdett el beszélgetni (virtuálisan persze), és most már jól van. Mondjuk Hanni szülinapja után/előtt egész sokat dumáltak. (ChaeJint kb 3 hónapja csalta meg a barátnője, így ő is szingli. VOLT? Lehet, hogy ők ketten a végén még.... ki tudja?) Végre (úgy az óra közepére) sikerült felébrednem annyira, hogy figyelni is tudjak a 3. tanárra, akinek amúgy semmi kedve nem volt az egészhez, csak hát a diri dönt, ugye. Valami matekanyagot magyarázott, de szerintem senki nem figyelt. Úgyhogy inkább leült, és megivott vagy 3 liter kávét. És nekem nem adott! Ugye milyen gonosz???? Mikor kicsengettek felkeltettem Enit, mert az óra felénél frankón bealudt, és megkerestük az IGAZI első óránk helyét. Besétáltam a terembe, és leültem volna a padra. Ha valaki nem lép rá a lábamra a tűsarkaival. Felszisszentem, és a drágalátosság felé fordultam. Mögötte ott vigyorgott N is.(a nevüket nem vagyok hajlandó leírni!!!!) T arcán megelégedett vigyor terült szét.
-Azt hittem már nem fogok szórakozni, ha beülök az unnnalmas órákra.-Dobta hátra hidrogéneztetett, szinte fehér haját.
-Jééé, ez őszül!!-Röhögött fel valaki a kettős mögött, mire azok csapkodva megfordultak. És megint rálépett a lábamra. Ha most ellökném tuti letörné a műkörmeit. De nem fogom, mert én nem vagyok egy... na hát pont olyan, mint ők. Szóval inkább sajgó lábakkal leültem a helyemre. Valamikor az ikrek azt mondták,hogy akkor lehet felidegesíteni nagyon valakit, ha nem mutatjuk ki az érzelmeinket, amikor szapulnak. Megfogadtam a tanácsukat, és nagy nehezen végigszenvedtem az órát minden érzelem nélküli tekintettel. T és N persze minden alkalmat megragadott, hogy beszóljanak, de mivel nem reagáltam ők akadtak ki. Kb ilyen beszólásaik voltak: "mi van az idolokkal? olyan *** a zenéjük. Justin az igazi!" na erre mit reagáljak? "Patttrícia! (komolyan 3 t-vel) Húzd odébb a *belső szerveidet-kb magyarul*, zavar, ahogy lélegzel!" meg ilyesmik. Szóval nem nagyon reagáltam rájuk, Eni aludt, a fiúk meg oltogatták egymást, és nem velük foglalkoztak. Erre kiakadtak, és a 4.óra után távoztak. Mivel nem szokásuk nagyon bejárni, ezért nem kell amiatt aggódnom, hogy egyhamar visszajönnek. A 6. óra után Eni is felébredt, vagy legalábbis nem alva járt. Miután megtudta a többiektől, hogy a páros elment, jól kiröhögték őket. Ekkora ribiket még ők sem láttak. Aztán folytatták tovább az "aludjunk el, vagy bámuljunk ki az ablakon, vagy idegesítsük a tanárt"-játékukat. Igazából mindegy volt, csak valahogy elfoglalják magukat. Aztán az utolsó óra után mentem haza tanulni. Aztán másnap mentünk suliba. Igazából ez az év erről szól: suli, meg alvás. Egészen a téli szünetig.Azt hittem a karácsonyom más lesz. De tekintettel az egyre közelgő dátumra... Hát igen. Két magolás között nyitottam ki az ajándékaimat. A szüleim a "szeretet ünnepéről" papoltak, és könyörögtek, hogy tegyem le a könyvet, vagy szakadjak el a képernyőtől. De hát most mit csináljak? Tanulni kell, vagyis muszáj. Én meg azt csinálom. Akkor most?
Karácsonykor este, amikor BaekHoval skypeotunk persze letettem a könyveket. De csak egy fél órára, mert Szöulban már hajnal volt, és az én drágám koncertről ért haza. Szó szerint bealudt a gépe előtt. 
Január közepén érettségiztünk. Azt hiszem soha életemben nem kaptam még ennyi csokit senkitől egyszerre. A terem, ahol megírtuk úgy nézett ki, mint egy édességüzlet. Aztán jöttek a szóbelik.
Közben sikerült megtanulnom koreaiul, és letettem egy alapfokút belőle. Farsangkor és egyéb ünnepekkor (pl.: valentin nap) egész nap BaekHoval, a fiúkkal, vagy a barátnőimmel beszélgettem. Igaz, csak a neten. Mivel felvettek abba a Szöuli suliba, ahol majd divattervező szakra megyek, így eléggé izgultam már. A költözködés miatt is. A suliban pörgött az élet, és mivel már csak pár napot kell bejárnunk egy héten (nyelvvizsgák, meg mindenféle szakvizsgák miatt), így elég szabadok vagyunk. Egy csomó V.I.P-s koncerten voltunk már Enivel (VIXX, TEEN TOP, meg hasonlók) Budapesten is, meg párszor Bécsben is. Anyuék meg örülnek, hogy végre nem könyvekkel megyek mindenhová. Igazából egy darabig már nem is akarok olvasni. A ballagásra eljött az egész familia. Mivel csak 1 osztály ballagott, így a kisebb tornatermet választották ki erre a célra. Ja, voltak akik a folyosón álltak, mert nem fértek már be. Hát, ennyit a kevésről. Annyi virágot kaptunk, hogy teherautóval kellett volna hazavinni. Mi, okosak meg szétosztogattuk a tanárok között. (Cipeljék ők!) De szerencsére senki nem sértődött meg. Mivel a fiúk is ott voltak a ballagáson (legalábbis a miénken BaekHo és ChaeJin. Igen, összejöttek Enivel, és most dúl az I Love You) egy héttel utána már cuccoltam is át Koreába. Azzal telt a nyár nagy része, hogy iderepültünk, meg odarepültünk, tologattuk a bútorokat, és egyéb költözködési dolgok. BaekHonak van egy lakása a belvárosban, ahová beköltöztem. Az egészet átfestettük, újraparkettáztuk, csempéztük meg egyebek. Bár nem volt nagyon ramaty állapotban a drágám ragaszkodott a felújításhoz. Nem túl nagy lakás, de nagyon nagy belmagassága van, szóval akár egy galériát is lehetne építeni, ha nem férnék el. 
A többiekkel sokat találkoztam (kivéve az ikrekkel, mert nekik egész nyáron szakvizsgájuk volt, így a suliban gyötrődtek), buliztunk a szülinapokon, meg csak úgy is, ha éppen olyan hangulatban voltunk. Néha SeYong és BaekHo rendeztek vicc-versenyt, vagy kabarét. A végén mindig jót röhögtünk. Voltunk nyaralni kettesben is, meg úgy a bandával közösen. Megismerkedtünk a MYNAMEs srácok barátnőivel (ők is jöttek a tengerpartra). Nagyon rendes, és belevaló csajok. Azok a tipikus "első látásra szimpik". És nagyon összeillenek a párocskák. Mint kiderül már csak Aron erősíti a szinglik csapatát. Bár ő is velünk röhögött, de néha átfutott az arcán az a tipikus lehangoltság.
Augusztusban végre minden fontos cuccom átkerült az új otthonomba, elbúcsúztam a szüleimtől, meg az ottani barátaimtól, és végleg ide utaztam. Panni is átköltözött Koreába. Még egyenlőre nálam lakik, de keresnek egy lakást JRrel. Bár én nem akarok egyedül lakni. Ő meg azt mondja, hogy:"Nem, én csak felesleges vagyok. Biztos boldogulsz majd." Mivel ők már jó ideje egyedül élnek megtanított pár fortélyra, meg takarítási trükkökre. Kb. 5 perc alatt csillogóra kitakarítottuk a házat egy buli után.
Eszti, Eni és Jin átköltöztek Párizsba, mert oda fognak suliba járni. Egy kertes házba költöztek. Van udvara, amin Eszti szerint még egy kutyaól sem fér el, meg 2 nagy, és egy kicsi szobája. A lányok meg tök jól kijönnek egymással. Hanni is volt nálunk nyaralni, és ő is szépen megtanult koreaiul. BaekHoval vigyáztunk is rá párszor, amikor valami fontos dolguk volt az ikreknek. 
-Bár még mindig szereti a csillámpónikat, meg a Barbiet, de azért jó fej.-Vigyorgott egyszer BaekHo, aztán felvette a nyakába, és sétáltunk egy nagyot.
Nyaralásképp elkísértük a fiúkat egy Ázsiai turnéra. Minden várost megnéztünk, ahol volt koncertjük. Igaz, hogy csak fél óránk volt barangolni, de elmondhatom, hogy körbejártuk Ázsiát.
1 hét múlva újra ősz van, és kezdődik a suli. A fiúk most próbálnak, a MYNAMEsok meg alszanak (hajnalig tomboltak). Pannival voltunk bevásásrolni. Ő főz, én meg mindent elpakolok a helyére. Kb. 8 hete lakunk itt, de még mindig vannak dobozok, amiket nem bontottunk ki, csak a sarokban vannak. A múltkor is kipakoltam egy dobozt. Kissé meglepődtem, amikor kiderült, hogy tele van karácsonyi dolgokkal. Azt hittem, azokat nem pakoltam be. Na mindegy.
Nagy vonalakban így telt ez az idő. 


Bocs, hogy ugrottam. A következő részekben/évben részletesebben figyelek a részletekre. Már ha értitek. Kinek van kedve a nyári szünetben az érettségiről, meg a tanulásról írni? Hát, nekem biztos nem! Na jó, a szilvesztert/farsangot/valentinnapot tudtam volna cifrázni, de akkor megint nem jutok sehová (mellesleg pedig lesz még ezek közül jópár, mivel még az idő nem állt meg)
Köszi, hogy olvastok!

szerda, augusztus 06, 2014

64. Hanni szülinapja part 2 - A Mesekönyv

Jin:
-Oké, mehetek?
-Hanniszülinapihadművelet indul!-Hadarta Panni, aztán letette. Nagy levegőt vettem, és bekopogtam az ajtón. Hanni anyukája behívott (ő egy beavatott, ezért nem nézett rám furán), és felküldött a kis királykisasszonyhoz. Kopogtam, és benyitottam. Hanni az ágyán ült, és a sárkányával meg a kék Zsirivel játszott (mármint a zsiráffal).
-Szia!
-Szijjja!-Dobta el a játékait, és odaszaladt hozzám. Izgatottan nézett rám, aztán elszontyolodott, és visszaült a játékai közé.
-Mi a baj?-Ültem le mellé, és átöleltem.
-Mindenki elfelejtette a szülinapomat.-Már majdnem kitört belőle a sírás.
-Én nem felejtettem el.
-Tényleg?-Ugrott fel.
-Igen.-Előhúztam a táskámból egy rózsaszín ruhát.
Hanni
Mikor átöltözött egy kis koronát tűztem a hajába, és a tükör elé állítottam.
-Olyan vagyok mint egy igazi hercegnő!-Nevetett.
-Hiszel a mesékben?-Húztam fel a szemöldököm.
-Igen igen igen!
-Akkor elmegyünk valahová.-Vettem elő a táskámból egy könyvet.
-Hová?-Ült le kíváncsian mellém.
-Ez egy varázskönyv.
-Aha!
A mesekönyv
-Ami benne van az meg fog történni.-Nyitottam ki a könyvet.
-Jé, az olyan, mint én!-Mutatott egy barna hajú, nevetős, rózsaszín ruhás kislányra.-És ez meg te vagy?-Mutatott a másik emberre a képen, aki épp ezt a könyvet lapozgatta (mármint a könyvben a képen). Lapoztam egyet.
-Ez meg fog történni? De hát az Csipkerózsika!-Mutatott egy másik képre.
-Kíváncsi vagy rá?
-Aha-aha-aha!
-De ez titok.-Mutattam a könyvre.-Ha valaki beleolvas akkor nem lesz ilyen. Átalakulnak a mesék. Ja, és a varázsszó: Hanin
-Igen. Titok.
-Akkor menjünk.-Felugrott az ágyról, és lent az előszobában várt csak meg.
-Hú, de csini vagy!
-És pörög is! Nézd anya!-Forgott körbe vidáman a kislány.
-Hová készültök?-Nézett rám, amolyan szigorú anyuka nézéssel.
-Csak sétálunk egyet.
-Vacsora 8-kor. Addigra legyetek itthon.
-Igenis.-Tisztelegtem, aztán Hanni után siettem. Elnavigáltunk a srácok házáig. Igazából könnyű volt felismerni. Két lovag állt (ló nélkül) a kapuban. Teljes páncélzatban. Már az utca elejéről lehetett látni, ahogy csillog rajtuk a fény. Egy-egy pallost vagy mit tartottak a kezükben, és mozdulatlanul álltak.
-Ők is benne vannak a mesében?-Csodálkozott el Hanni.
-Igen.
-Hahó, bácsik!-Ütögette meg a páncélt a kis öklével.
-Ez nem fog menni így. A varázsszó kell.
-A Hanin? -A két "ajtónálló" felemelte a pallosát, és félreálltak az utunkból.-Ezek a bácsik miért vannak itt?-Nézett rám. Megvontam a vállam.
-Bácsik?-Szűrődött ki egy méltatlan hang a sisak alól.-Még 20 sem vagyok.-A szememmel jeleztem, hogy inkább ne folytassa, mert annyi az egésznek. MinHyun egy tökkelütött.
-Jé, ez beszél!
-Fáradjon be, kishölgyem! Kisasszony!-Intett a másik. Aki amúgy Ren volt, de nem akartam, hogy lelepleződjünk még a vége előtt.
-Jé!-Megfogtam Hanni kezét és beljebbhúztam az udvarba.-Ez is benne volt a könyvben?
-Nem figyeltél?
-De... Az egy bohóc?-Mutatott a teraszon egy padon üldögélő paprikajancsira, és a mellette lévő porcelánbabára.
-Ő a paprikajancsi.-Mosolyodtam el. Hanni közelebbről szemügyre vette a két "babát".
-Alszanak?
-Nem tudom.
-Ide is a varázsszó kell?
-Aha.
-És ha te mondod az nem jó?-Ingattam a fejem, aztán közelebb léptem a két babához.
-Hanin.-És lám, a két baba kinyitotta a szemét, és a paprikajancsi felállt, és felsegítette a porcelánbaba barátnőjét (JR és Panni páros).-Te kicsoda vagy?
-Én Erős Paprika János vagyok.-Dörmögte JR.
-Csak egy paprikajancsi.-Szögezte le nyávogó hangon Panni.
-És te ki vagy?
-Ő egy agyagbaba.-Vigyorgott JR.-De nagyon csinos. És Lieselnek hívják.
-Merre kell menni? Itt van a Csipkerózsika?-Kérdezősködött Hanni.
-Itt van, de nem mehetünk be a házba.-Mosolygott Liesel-Panni.
-Te nem is hallod a horkolását?-Polyénkodott JR. SeYongnak, és BaekHonak ez sokkal jobban megy. Belülről egyszer csak kicsapódott az ajtó. Láttam, ahogy SeYong, a lakáj majdnem elröhögte magát, de visszafogta. Kicsit remegett a válla, de a varázsszó nélkül nem mozdulhat meg. Miután Hanni "felébresztette" a házat (a másik babát/Esztit/, a szakácsot és a szakácsnőt/ChaeJin és Eni/, a szellemlovast-ló nélkül-/InSoo/, az tudóst/Jun.Q/, és az óriást /GunWoo/ ), megtalálta Csipkerózsikát (Patit), és a herceget (na vajon ki?). Miután ők is felébredtek (elég nyálas volt az a puszinak induló csók) lementünk a nappaliba Hannival. Ott már lekapcsolták a lámpákat.
-Miért van sötét?-Bújt hozzám Hanni. Meggyújtottam egy gyertyát, aztán azzal mentünk le a lépcsőn. Mikor leértünk valaki elfújta a gyertyát, így totális sötétség lett. Hanni elengedett, én meg gyorsan odasurrantam a többiekhez. Már a szülők is megjöttek, szóval teljes volt a létszám. Aron elszámolt 3-ig, aztán InSoo felkapcsolta a rózsaszín lámpákat, mire egy hatalmas ujjongásban törtünk ki.
-BOLDOG 8. SZÜLINAPOT!!!-Hanni ugrálni kezdett, amikor a nyakába szórták a konfettit, meg a szalagokat.Tettek a fejére egy virágkoszorút is. Aztán az asztalon meggyújtották a méretes-rózsaszín tortán a gyertyákat. na, az volt aztán a torta!
A torta
Hanni totálisan elámult. Miután kívánt egyet, és elfújta a 8 gyertyát, BaekHo lecsapott a tortára. Mindenkinek jutott egy szelet, de ezzel el is fogyott az egész torta. Hiába volt emeletes. Aztán jött az ajándékozás. Az ikrek, és a szüleik is kérték, hogy csak valami apróság legyen (csoki, plüssállat), mert a nagy ajándék a mesekönyv. Miután ezt ünnepélyesen átnyújtottunk neki mindenkit sorban megölelt. És kaptunk két-két puszit is. A nővéreibe, meg a szüleibe kapaszkodott a legjobban. Kb éjfélig pörgött a kislány ezerrel, aztán elfáradt, és elaludt a rózsaszín kanapén. Mire hazavitték már volt vagy hajnali 1. A fiúk a NU'EST házában alszanak, mi lányok meg otthon. Én meg az ikreknél. Elbúcsúztam a lovagomtól, aztán mentem az ikrek után, akik már a kapuban vártak. Hallottam, ahogy BaekHo nyafog Patinak.
-Ilyen rózsaszínben képtelen leszek aludni.
-Muszáj lesz.
-Ne nyavajogj haver.-Lökte oldalba GunWoo.-Hagyjad menni. Már alig áll a lábán.-Mosolyogva mentem az ikrek mellett.
-Jól megcsináltuk.-Mosolygott Panni.
-Bár SeYong majdnem elröhögte magát.
-De csak majdnem.-Nevetett Panni
-És ezután mi lesz?
-Megyünk vissza a suliba magolni, meg készülni az érettségire.-Morogta Eszti.-A nyáron meg a szakvizsgák lesznek.
-Na, egy kis optimizmust! Még tart a szünet!-Torkolta le a nővére. halkan felmentünk a szobákba. Tisztálkodás után még halkan dumáltunk a folyosón, aztán jó éjt kívántunk egymásnak, és beestünk a takaró alá. Aztán már aludtunk is.

Hanin- vagyis Hanni. A lényeg a mese, a varázslat, és a kislányos képzelődés.

hétfő, augusztus 04, 2014

63. Hanni szülinapja part 1 - előkészületek

Panni:
Végre leszállhattunk a túlzsúfolt buszról a ház előtt. Szó szerint úgy kellett lenyomakodnunk a járműről. mivel Hanni még nem tud semmiről, ezért csendben mentünk fel a szobánkba (persze előtte a kapuban anyuék szétnyomkodtak minket-mármint összeszorítottak az ölelésükben).
Másnap reggel, mielőtt a kis húgunk felébredt gyorsan elmentünk a srácokhoz, ahol már nagyban ment a díszítés (vagyis a "dobjuk meg a másikat lampionnal, vagy tekerjünk mindent körbe boszorkánylépcsővel" dolog). Baek Ho például olyan szépen ki volt világítva egy rózsaszín égősorral, mint akármelyik Barbie karácsonyfa. A többiek éppen fetrengtek a röhögéstől, mert Baek Ho, és SeYong (vajon melyik páros lenne, ha nem ők?) egymásra aggatták a karácsonyfa díszeket, meg a lampionokat. Aztán SeYong felénk fordult... Egy hatalmas piros műanyaglabda volt az orrán, és fehérre mázolta a képét, rajta rózsaszín csíkokkal. És akkor belépett Eszti (aki amúgy a díszletért felelős, és eddig Min Hyunnal volt kint az udvarban).
-3 percetek van mindent lepakolni magatokról!-Állt meg az ajtóban.-Csak az maradjon, aki segíteni akar!
A fiúk gyorsan ledobálták magukról a cuccokat, aztán kirohantak az udvarra hülyülni. Kibontottuk a dobozokat, aztán kezdtük rózsaszín papírokkal beborítani a fiúk házát. Megjött Pati, és Eni is. Nagy ölelkezés után ők is segítettek felakasztgatni a lampionokat. Igazából egy rózsaszín bombát is robbanthattunk volna, mivel az egész házat belül ezzel a színnel borítottunk. Eszti egy létra tetején egyensúlyozott, amikor a fiúk visszajöttek.
-Jaj, le ne ess onnan!-Kiáltott fel SeYong gonosz vigyorral, és a létrához ment.
-Olló és háromféle ragasztó van nálam. Melyiket szeretnéd a nyakadba?
-Oh, akkor inkább...
-Szóltatok a szomszédoknak?-Néztem a 10 fiúra, akik a rózsaszín kanapén hülyültek (ez valami olyan játék, mint a székfoglaló, csak kanapéval játszák, és senki nem áll fel. Magyarul a lökd le, hogy leülhess játék.)
-Aham. Már úgy...-Nézett az órájára Baek Ho.-Két és háromnegyed órája.
-És ő ki?-Bámult ChaeJin a másik létrán egyensúlyozó Enire.
-Ja, Enikő, de csak Eni.-Mutatta be a fiúknak.-Eni, ezek itt a mindenki. Majd bemutatkoznak ők, nincs kedvem felsorolni a retardáltak nevét.
-Marha kedves vagy!-Morgott Jun.Q.
-Ó, bocs. Akinek nem inge ne vegye magára.
-Vagy lopta.-Kotyogott közbe Baek Ho. Aztán röhögve letuszkolta a kanapéról Rent. Mivel én Eninek segítettem (és persze lányok révén jót beszélgettünk közben) láttam, ahogy ChaeJin kétpercenként felénk néz. Vagyis a létra tetejére. Mire észbe kaptam már ChaeJina adogatta Eninek a lampionokat, meg tartotta a létrát, hogy le ne essen. Én meg a "retardáltakra" vigyáztam, meg segítettem Patinak a konyhában. A végére azért egész jól együttműködtünk. Persze, a két pojéngyár nem maradt csöndbe a hülyeségeikkel (ki más, mint SeYong és Baek Ho), de amikor megsült a süti persze mindenki nyafogott, hogy csak egy szeletet had egyenek. 
-Majd este! Segítsetek valahol, vagy vegyétek fel a jelmezeket!-Toltam ki az éppen ajtóban álló GunWoot.
-A díszítés kész.-Jött be Eszti a konyhába.
-Eni?
-A kertben nagyon beszélgetnek.
-Kivel?
-Na vajon?
-Oké, tudom. ChaeJin. Öm... Jin mikor ér ide? 
-Este. Ő hozza Hannit. Bár már fél 6 van. És a fiúk éhesek.
-Oké, küld be őket vacsizni, vagy utó-uzsizni.
-De ha valami baja lesz bármelyik rózsaszín cuccnak...-Morgott miközben kiment. Miután vagy 6 turnusban ettek (az 5 fős konyhában) végre csendben maradtak, és kimentek kutyázni, meg az emeletre felöltözni a jelmezükbe.