hétfő, augusztus 04, 2014

63. Hanni szülinapja part 1 - előkészületek

Panni:
Végre leszállhattunk a túlzsúfolt buszról a ház előtt. Szó szerint úgy kellett lenyomakodnunk a járműről. mivel Hanni még nem tud semmiről, ezért csendben mentünk fel a szobánkba (persze előtte a kapuban anyuék szétnyomkodtak minket-mármint összeszorítottak az ölelésükben).
Másnap reggel, mielőtt a kis húgunk felébredt gyorsan elmentünk a srácokhoz, ahol már nagyban ment a díszítés (vagyis a "dobjuk meg a másikat lampionnal, vagy tekerjünk mindent körbe boszorkánylépcsővel" dolog). Baek Ho például olyan szépen ki volt világítva egy rózsaszín égősorral, mint akármelyik Barbie karácsonyfa. A többiek éppen fetrengtek a röhögéstől, mert Baek Ho, és SeYong (vajon melyik páros lenne, ha nem ők?) egymásra aggatták a karácsonyfa díszeket, meg a lampionokat. Aztán SeYong felénk fordult... Egy hatalmas piros műanyaglabda volt az orrán, és fehérre mázolta a képét, rajta rózsaszín csíkokkal. És akkor belépett Eszti (aki amúgy a díszletért felelős, és eddig Min Hyunnal volt kint az udvarban).
-3 percetek van mindent lepakolni magatokról!-Állt meg az ajtóban.-Csak az maradjon, aki segíteni akar!
A fiúk gyorsan ledobálták magukról a cuccokat, aztán kirohantak az udvarra hülyülni. Kibontottuk a dobozokat, aztán kezdtük rózsaszín papírokkal beborítani a fiúk házát. Megjött Pati, és Eni is. Nagy ölelkezés után ők is segítettek felakasztgatni a lampionokat. Igazából egy rózsaszín bombát is robbanthattunk volna, mivel az egész házat belül ezzel a színnel borítottunk. Eszti egy létra tetején egyensúlyozott, amikor a fiúk visszajöttek.
-Jaj, le ne ess onnan!-Kiáltott fel SeYong gonosz vigyorral, és a létrához ment.
-Olló és háromféle ragasztó van nálam. Melyiket szeretnéd a nyakadba?
-Oh, akkor inkább...
-Szóltatok a szomszédoknak?-Néztem a 10 fiúra, akik a rózsaszín kanapén hülyültek (ez valami olyan játék, mint a székfoglaló, csak kanapéval játszák, és senki nem áll fel. Magyarul a lökd le, hogy leülhess játék.)
-Aham. Már úgy...-Nézett az órájára Baek Ho.-Két és háromnegyed órája.
-És ő ki?-Bámult ChaeJin a másik létrán egyensúlyozó Enire.
-Ja, Enikő, de csak Eni.-Mutatta be a fiúknak.-Eni, ezek itt a mindenki. Majd bemutatkoznak ők, nincs kedvem felsorolni a retardáltak nevét.
-Marha kedves vagy!-Morgott Jun.Q.
-Ó, bocs. Akinek nem inge ne vegye magára.
-Vagy lopta.-Kotyogott közbe Baek Ho. Aztán röhögve letuszkolta a kanapéról Rent. Mivel én Eninek segítettem (és persze lányok révén jót beszélgettünk közben) láttam, ahogy ChaeJin kétpercenként felénk néz. Vagyis a létra tetejére. Mire észbe kaptam már ChaeJina adogatta Eninek a lampionokat, meg tartotta a létrát, hogy le ne essen. Én meg a "retardáltakra" vigyáztam, meg segítettem Patinak a konyhában. A végére azért egész jól együttműködtünk. Persze, a két pojéngyár nem maradt csöndbe a hülyeségeikkel (ki más, mint SeYong és Baek Ho), de amikor megsült a süti persze mindenki nyafogott, hogy csak egy szeletet had egyenek. 
-Majd este! Segítsetek valahol, vagy vegyétek fel a jelmezeket!-Toltam ki az éppen ajtóban álló GunWoot.
-A díszítés kész.-Jött be Eszti a konyhába.
-Eni?
-A kertben nagyon beszélgetnek.
-Kivel?
-Na vajon?
-Oké, tudom. ChaeJin. Öm... Jin mikor ér ide? 
-Este. Ő hozza Hannit. Bár már fél 6 van. És a fiúk éhesek.
-Oké, küld be őket vacsizni, vagy utó-uzsizni.
-De ha valami baja lesz bármelyik rózsaszín cuccnak...-Morgott miközben kiment. Miután vagy 6 turnusban ettek (az 5 fős konyhában) végre csendben maradtak, és kimentek kutyázni, meg az emeletre felöltözni a jelmezükbe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése