szombat, május 03, 2014

40. Jin

 Eszti:  
Mikor leszálltunk Szöulban zuhogott az eső.
-Amikor utazunk mindig esik.-Forgatta a szemét Niki, aztán felszedtük a csomagokat, és mentünk a szállodába. Hanni egész jól bírt magával, bár nagyon megijedt attól, hogy nem ért semmit a körülötte lévő világból. Itt az ideje, hogy megtanuljon az anyanyelvén kívül még egy nyelvet. Letettük a cuccainkat a szobában, aztán csörögni kezdett a mobilom. 
-Szia! Írtad, hogy jöttök Szöulba, ha van kedved megint sétálhatnánk egyet. Olyan régen láttuk egymást!
-Szia Jin! A múltkori szállodában vagyunk, és...
-Egy fél óra múlva megfelel a találka?
-Hanni is itt van.
-A kis cuki húgod? Őt is hozd el, léééégysziii!
-Oké, kikkel szeretnél még találkozni?
-Panni, meg ő is P betű.... Patti?
-Igen, de egy t-vel mondják. Idejössz a szállodába?
-Kint esik, akkor fél óra múlva. Úgy okés?
-Aha. Szia!-Letettem a telefont, aztán leültem Min Hyun mellé.-Jin fél óra múlva itt lesz.
-Megyünk próbálni. Holnap este koncertezünk. Azt hittük le kell mondani az utazás miatt, de máshogy alakultak a dolgok... És Ji Min megjavította a ruhákat, úgyhogy meg kell nézni jók e még.
-Oké. Hanni jön velem.
-Ajj már!-Mászott oda mellénk Hanni. Eddig Min Hyun telefonjával szórakozott, amit visszaadott neki.-De akkor Minyonbácsi mikor fog nekem táncolni? Meg Kimbácsi is megígérte.
-Arra is sor kerül majd.-Simogatta meg a buksiját Min Hyun. Hanni nyafogni kezdett, hogy ő is akar menni Min Hyunnal.
-Hanna! Hagyd abba!-JR kopogott be, és elvitte Min Hyunt, aztán megjöttek a lányok is. Nemsokkal utána megcsörgetett Jin, hogy ideért. Addigra Hanni is megbarátkozott a helyzettel, így ő szalad le elsőnek az aulába. Mire leértünk már a fekete hajú lány nyakában lógott.
Jin
 Miután minket is végigölelgetett, bemutattunk neki Nikit. Felemlegettük az utolsó találkozásunkat, ami egy kerek éve volt, aztán (elcsodálkoztunk az új frizuráján, ami mellesleg nagyon jól áll neki) kikérdezett minket, és főleg Patit (hogy tetszik az új divat, látta e már ezt vagy azt stb.). Hanni nagyon élvezte a társaságát, bár egy kukkot sem értett abból, amit japánul magyarázott, míg át nem tért a magyarra. Egész jól beszélte, ahhoz képest, hogy amikor mi tanítottunk még nem tudott olyan hangokat kiejteni, de valami tanárhoz járt, és tök jól megtanulta. Miután kielemeztük Magyarországot, elmondtuk, hogy mi van a suliban (abban az egyben egyetértettünk, hogy gázok a tanárok, és nagyon jó lesz végzősnek lenni, no meg milyen idegesítőek az osztálytársaink) megjöttek a fiúk. Egy ideig a legtávolabbi szegletben beszélgettek a stylesttel, aztán odajöttek hozzánk. Jin majdnem elájult, és úgy szorította a csuklómat, hogy azt hittem eltöri.
-Most álmodok?-Nézett végig a srácokon.
-Még nem tudja?-Nézett ránk Aron.
-Hát, úgy akartuk elmondani neki, hogy már a fél világ tudja. Mikor jelentitek be?-Mosolygott Pati.
-Oké, akkor már mindegy. A manegger woo már úgy is tudja. Az ő dolga lesz.-Vonta meg a vállát JR.
-Jin, nyugi!-Veregettem meg a barátnőm vállát, és végre elengedte a csuklómat. Au! Miközben én a piros foltot dörzsölgettem Pati elintézte a bemutatást.
-Jin, nem álmodsz, ők tényleg itt vannak.-Győzködte Panni is. Miután végre elhitte, hogy a NU'EST áll előtte meg sem tudott szólalni.
-Na most meg megkukult.-Sóhajtott Niki.
-Azért ennyire nem vagyok ijesztő!-Háborodott fel tettetetten Baek Ho, mire Pati megnyugtatta, hogy egyeltalán nem ijesztő. Ren viszont nem szólt semmit. Csak nézte Jint... 
-Hát ez állati, mind a kettő...-Forgatta a szemét Panni.
-Ébren vagy?-Húzogatta Min Hyun a tenyerét Ren arca előtt.
-Hülye, hagyd abba!-Tolta el a kezet az arca elől. Jinhez lépett, és megsimogatta a vállát.-Nyugi, nem fogunk megenni.
-De, de, de...-Dadogta drága barátnőnk. Ren látszólag totál megbabonázta.  A szőke fiúnak valahogy sikerült megnyugtatnia Jint. Csodamester? Na jó, elég ha Jin ránéz... Ugyanis ő is Ren-fan.
Ren
-Oké, de honnan ismeritek a fiúkat, és, és miért nem szóltatok nekem is? pedig tudjátok, hogy nagy fan vagyok!

-A találkozásunk egy hosszú történet. De ha van annyi időd...
-Fél 10-ig tuti maradhatok.-Vágott közbe.-Na, mondjátok már!
-Képzelj el egy nagyon sötét utcát. Azon akartam rövidíteni hazáig, mert már volt vagy fél 11.-Kezdte Pati. Jin bólintott, hogy megvan neki.-Egy fazon nekem támadt, és a falhoz nyomott.-Jin riadt arccal kapaszkodott a táskájába.-Akkor valahonnan előkerült Baek Ho, és megmentett.
-Ó, de jomantikus!!-Csicsergett közbe Hanni. Íme, egy totál elragadtatott kislány. Hát nem enni való?
-Azután egy fal ránk omlott, ő hívta a mentőket, mert közben én jól bevertem a fejem, és a kórházban megköszönte hogy megmentettem, közben nagyon megtetszett, és másnap találkoztunk, aztán bemutatta a barátnőit is, és így összejött a csapat. De szó szerint.-Vigyorgott Baek Ho.
-Oki, ti együtt vagytok.-Elemezte a helyzetet Jin.-Niki és Aron is...
-Khm! Kiskorú!!!-Mutatott Panni Hannira. Aron elengedte Nikit, de látszólag nehezére esett nem smárolni nekik. 
-És ti?-Fordult felénk. Panni JRhez lépett, engem meg Min Hyun karolt át.-Oké, Ren?-Ő lehajtotta a fejét, és a cipőorrát tanulmányozta.
-Inkább hagyd...-Suttogta Pati.
-Rendben.-Egy kis ideig hallgattunk. Hanni egyik lábáról a másikra állt, és láthatóan unta magát. Oda billagett Renhez, és átkarolta a lábát (mert ugye csak azt érte el).
-Jenbácsi szomorú.-Mondta.-Csúnya volt a barátnője, és otthagyta, és most szomojú. Ugye?
-Igen Hanni.-Motyogta Ren. Megcirógatta a kislány buksiját, aztán az ölébe vette. Jin az órára pillantott, aztán döbbenet ült ki az arcára.
-Bocsi, maradnék még, csak késő van... Biztos nagyon el vagytok fáradva. A repülőút nagyon hosszú. Ja, és anyám megöl, ha 11kor mászkálok az utcán.-Sóhajtott.-Sziasztok!-Hanni kimászott Ren öléből, és megölelte Jint.-Szia Hanni! Holnap ha tudok jövök, persze ha nektek nincs programotok, és eláll az eső.-Kikísértük az ajtóig.
-Majd megdumáljuk.-intett utána Pati, aztán Jin elment az esőben. Mikor visszamentünk a fiúk Rent piszkálták.
-Ren, tudjuk hogy bejön a csaj!-Veregette meg a vállát Aron.
-Hagyjatok már!
-De látszott rajtad! Nem igaz, Ren cica?-Vigyorgott Baek Ho.
-Cicázd Patit!-Vágott vissza Ren.
-Hagyjátok már! Eddig szerelmi bánata volt, ne szívassátok már!-Könyörgött nekik Niki. Mivel ezek nem hagyták békén Ren magára zárta a szobáját. Hannit sikerült éjfélre ágyba parancsolni, és utána mi is kidőltünk.
-Szerinted tényleg bejött neki Jin?-Suttogtam Min Hyun árnyékának a sötétben.
-Látszott rajta.-Motyogta félálomban.-De ne ezen törd a fejed. Holnap is van nap.-Fordult a hátára, aztán pár perc múlva bealudt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése